Головна Новини Політика внутрішня політика Нардеп Сюмар: серіал з Порошенком покажуть до березня
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Сюмар: серіал з Порошенком покажуть до березня

У політичних колах говорять про те, що інтерес до групи компаній Roshen пов'язаний із переслідуванням Порошенка

22 грудня 2021, 07:30
Поділіться публікацією:

Антимонопольний комітет ухвалив рішення оштрафувати групу компаній ROSHEN на 283,63 млн грн. Головна причина, чому в АМКУ пішли на такий крок – монопольне становище на ринку патоки крохмальної кукурудзяної та глюкозної сиропів. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на сайт АМКУ.

Нардеп Сюмар: серіал з Порошенком покажуть до березня

Магазин Roshen. Фото - пресс-служба Roshen

Ситуацію прокоментувала у себе у Facebook нардеп Вікторія Сюмар. Нардеп зазначає, що цікаво виходить, з енергетики, облгазів рішень немає, там монополій ніхто не бачить.

"Це просто ще одна новина тим, хто сумнівається у політичному переслідуванні Порошенка. Через три роки абсолютно бездарного управління країною, на тлі численних криз, пацани з Кварталу влаштовують черговий бездарний серіальчик "Ату його, ату, по всіх напрямках". У цей час вони самі повертають мажоритарку, створюють державні канали на мільярди гривень та біжать на прямі переговори з Путіним. На тлі повної залежності від нього в енергетиці", – наголосила Сюмар.

За її словами, серіал з Порошенком покажуть до березня, а потім підключать "війну з олігархами", новий сюжет. Щоправда, є ризик, що оцінять серіал не всі. Частина українців не зможе це зробити через відключення електроенергії, які так ревно називають "аварійними" відключеннями.

Висловився про штраф Антимонопольного комітету політичний оглядач та журналіст Юрій Луканов.

"Я, звісно, не економіст. Але цілком очевидно: який ще монополізм, коли ми маємо купу кондитерських підприємств? Кажуть, що у Рошена необґрунтовано високі ціни на щось. Взагалі, я порівнюю ціни Рошена з іншими – вони або на такому ж рівні, або дешевші. Це ж елементарно як двічі по два", – зазначив журналіст.

Він додає, дуже схоже, що владі не вдається засадити Порошенка – так вони його бізнес давити вирішили. Те, що Росія на кордоні війська зібрала – проблема самих українців, а влада зайнята опозицією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилася реакція Британії на звинувачення проти Порошенка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини