Головна Новини Політика кабмін Вітренко відповів на інформацію про його ймовірне звільнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Вітренко відповів на інформацію про його ймовірне звільнення

Глава Міністерства енергетики України Юрій Вітренко відреагував на численні повідомлення у ЗМІ про його звільнення

8 квітня 2021, 11:51
Поділіться публікацією:

В. о. міністра енергетики Юрій Вітренко не підтвердив інформацію про те, що нібито найближчим часом його буде звільнено. Про це йдеться на сторінці Міністерства енергетики України в Facebook.

Вітренко відповів на інформацію про його ймовірне звільнення

Юрій Вітренко. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що Юрій Вітренко повернувся до роботи після офіційного відрядження в Катар.

"Чутки про нарікання з боку Уряду, Офісу Президента, міжнародних партнерів на роботу Міністерства енергетики під моїм головуванням носять маніпулятивний характер, — заявив Вітренко. — У нас вистачає зовнішніх загроз, для ефективної боротьби з якими потрібна командна робота органів державної влади, і на посаді виконувача обов’язків Міністра енергетики я докладаю зусилля саме для цього".

Крім того, Вітренко зазначив, що продовжує виконувати обов‘язки міністра енергетики і готується до ще однієї закордонної поїздки української делегації разом із президентом Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, наближені до чиновника джерела повідомили ЗМІ, що нібито підготовка Вітренка до завершення роботи на посаді тривала не один тиждень. Речі, які знаходилися в особистому розпорядженні, чиновник нібито вивіз із займаного кабінету більше десяти днів тому. Тоді ж, судячи з усього, з'явилися і перші розмови про відставку політика. Інсайдери припускають, що високе крісло може зайняти хтось, пов'язаний з експрезидентом України Петром Порошенком. Конкретного імені адміністратори каналу не озвучують.

Як повідомлялося, чому виникли такі чутки в українських медіа та чи є у влади причини для звільнення Вітренка сайту "Коментарі" пояснили експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини