Головна Новини Політика кабмін Відразу кілька міністрів подали у відставку: хто саме — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Відразу кілька міністрів подали у відставку: хто саме — ЗМІ

Судячи за інсайдерською інформацією, керівник МОЗ Максим Степанов писати заяву про відставку відмовився

14 травня 2021, 19:12 comments1358
Поділіться публікацією:

Відразу кілька міністрів подали у відставку: хто саме — ЗМІ

Ігор Петрашко і Владислав Криклій подали у відставку — ЗМІ. Колаж: "Коментарі"

В українському Кабінеті міністрів назрівають серйозні зміни. Судячи з інформації, наданої народним депутатом Олексієм Гончаренко, відразу двоє міністрів вирішили подати у відставку. Про це політик повідомив в особистому Telegram-каналі.

Гончаренко стверджує, що звільнити міністерські крісла вирішили глави міністерства інфраструктури і розвитку економіки — Владислав Криклій та Ігор Петрашко відповідно.

Відразу кілька міністрів подали у відставку: хто саме — ЗМІ - фото 2

Поміж іншого, народний депутат зазначив, що сьогодні могло вирішитися і питання зі звільненням очільника МОЗ Максима Степанова, який останнім часом набив багатьом оскому. Однак Олексій Гончаренко стверджує, що Степанов не погодився на відставку "за власним бажанням". Швидше за все, цієї теми представники "Слуги народу" торкнуться вже наступного тижня — швидше за все, відразу у понеділок.

Відзначимо, що схожі меседжі транслюють також деякі українські ЗМІ, посилаючись на особисті анонімні джерела в органах вищої влади.

У Telegram-каналі "Україна зараз" навіть розмістили фотографію нібито заяви Криклія про відставку.

UPD. У коментарі "24 каналу" нардеп від "Слуги народу" Олександр Качура підтвердив інформацію про те, що відставку Степанова дійсно збираються розглянути в понеділок, 17 травня.

Разом із цим на засіданні фракції хочуть також "запитати" з міністра юстиції Дениса Малюськи і міністра фінансів Сергія Марченка. Нібито в уряді незадоволені роботою цих керівників, тому вони теж можуть знаходитися "на межі" звільнення.

Тему звільнення Петрашка і Криклія розглядатимуть у вівторок — вони дійсно написали заяви "за власним". Будь-які кандидатури на їх заміну поки не розголошуються.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що розглядалася ймовірність звільнення керівника Міноборони. З чим можуть бути пов'язані такі ініціативи, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, чому, на думку міністра культури, Україна може "торгувати" серіалами для Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

17 травня 2021, 08:53

А что от этого изменится?


Новини