Головна Новини Політика кабмін В Зеленського прокоментували чутки про заміну Шмигаля
commentss НОВИНИ Всі новини

В Зеленського прокоментували чутки про заміну Шмигаля

Стали з'являтися публікації про кастинг на нового голову Кабміну

8 лютого 2021, 12:48
Поділіться публікацією:

В Офісі Президента України прокоментували інформацію про те, що зараз йде пошук кандидатів на пост прем'єр-міністра, які можуть замінити чинного главу уряду Дениса Шмигаля. Про це розповів заступник голови ОП Кирило Тимошенко, повідомляє видання "Українські новини".

В Зеленського прокоментували чутки про заміну Шмигаля

Шмигаль. Фото: КМУ

За словами Кирила Тимошенка, на цей момент питання про зміну голови Кабміну на порядку денному  не стоїть. Він сказав, що бачив публікації в деяких ЗМІ про те, що зараз проходять консультації щодо нової кандидатури прем'єр-міністра.

Тимошенко сказав, що ця інформація є неправдивою, а прем'єр Шмигаль продовжує роботу на посаді глави уряду.

Раніше повідомлялося, що Шмигаль на посаді прем'єра можуть замінити виконуючий обов'язки міністра енергетики Юрій Вітренко, голова правління НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв, глава Національного банку Кирило Шевченко, міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов і міністр аграрної політики Роман Лещенко.

Денис Шмигаль займає пост прем'єр-міністра України з березня 2020 року, він замінив на цій посаді Олексія Гончарука, який очолював Кабмін з серпня 2019 року.

Шмигаль займав пост міністра з розвитку громад і територій, а також був головою Івано-Франківській ОДА. До приходу в політику він був топ-менеджером корпорації ДТЕК олігарха Ріната Ахметова, очолюючи Бурштинську ТЕС в Івано-Франківській області.

Чутки про відставку Шмигаля ходять давно в українському медіаполі через те, що чинного прем'єра звинувачують в падінні української економіки та відсутності результатів у боротьбі з пандемією.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Росії жорстко розкритикували Навального через Україну.

Читайте також, чим для України обернеться закриття каналів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини