Головна Новини Політика зовнішня політика У Росії жорстко розкритикували Навального через Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії жорстко розкритикували Навального через Україну

На мітингах не було вимоги зупинити війну в Україні

8 лютого 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

Відомий російський політик і лідер партії "Яблуко" Григорій Явлінський жорстко розкритикував опозиціонера Олексія Навального за популізм, розпалювання соціальної ворожнечі та відсутність чіткої позиції з приводу України. Про це Явлінський написав на своєму сайті в статті "Без путінізму і популізму".

У Росії жорстко розкритикували Навального через Україну

Навальний. Фото: РБК

Зокрема, політик звинуватив Навального в тому, що його політика несумісна з життям без репресій і страху. Явлінський заявив, що Навальний є популістів і націоналістом, нагадавши, що той брав участь в "російських маршах".

Також політик сказав, що розслідування Навального про викриття корупції чиновників спрямовані тільки на розпалювання примітивної соціальної ворожнечі.

Він звинуватив оточення Навального в тому, що їх не цікавлять долі людей, яких вони закликали вийти на вулиці, а ті опинилися у в'язниці.

Також Явлінський затоку, що на мітингах не було чітких вимог із закликами звільнити політичних в'язнів і зупинити війну в Україні, а все було зосереджено тільки на особистості самого Навального.

2 лютого суд у Москві засудив Олексія Навального до 2 років і 8 місяців позбавлення волі, замінивши умовний термін на реальний.

Влітку 2020 року Навальний був отруєний отрутою "Новачок" і вивезений на лікування до Німеччини, де провів кілька місяців. В кінці січня 2021 він повернувся в Росію, де був заарештований прямо в аеропорту.

Його засуджено до реального терміну у справі про образу ветерана. Висновок Навального викликало хвилю протестних мітингів на території Росії, які не дали результатів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кулеба назвав умову для подачі води в Крим.

Читайте також, чи виноситимуть питання Донбасу на референдум.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини