Головна Новини Політика кабмін Стало відомо, скільки заробив глава МОЗ Степанов за грудень і січень
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки заробив глава МОЗ Степанов за грудень і січень

Названа точна сума

12 лютого 2021, 19:25 comments1553
Поділіться публікацією:

Став відомий офіційний розмір заробітної плати міністра охорони здоров'я України Максима Степанова за грудень 2020 року та січень 2021 року. Сумарно за два місяці глава МОЗ заробив майже 150 тисяч гривень. Про це повідомили в міністерстві охорони здоров'я у відповідь на запит журналіста "Коментарів".

Стало відомо, скільки заробив глава МОЗ Степанов за грудень і січень

Степанов. Фото: Google

У секретаріаті Кабміну повідомили, що за грудень 2020 року Максим Степанов заробив 73 230 гривень. У січні 2021 року заробітна плата глави МОЗ склала 74 290 гривень.

Максим Степанов очолює міністерство охорони здоров'я з березня 2020 року. Він замінив на цій посаді відомого хірурга Іллю Ємця. На той момент він став уже четвертим міністром охорони здоров'я за останні сім місяців.

Також з 2017 по 2019 рік Степанов обіймав посаду голови Одеської обласної державної адміністрації. У квітні 2019 року мала конфлікт з президентом Петром Порошенко, після чого був звільнений з посади за незабезпечені результатів виборів.

У відповідь на звільнення Степанов виступив зі звинуваченнями на адресу Порошенка щодо перевищення посадових повноважень заявивши, що він не писав заяв про звільнення і відмовився покидати посаду губернатора.

На місцевих виборах у 2020 році Степанов очолив виборчий список партії "Слуга народу" до Одеської обласної ради.

До приходу в політику Степанов працював в НАК "Нафтогаз", податкової адміністрації України, був заступником голови Одеської ОДА за часів президента Ющенка, а також очолював державне підприємство "Поліграфкомбінат Україна", яке займалося виробництвом бланків для офіційних документів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Єрмак заявив про неможливість переговорів по Донбасу.

Читайте також заяву Зеленського про блокування каналів Медведчука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини