Головна Новини Політика зовнішня політика Єрмак заявив про неможливість переговорів по Донбасу: "Професійні вбивці"
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак заявив про неможливість переговорів по Донбасу: "Професійні вбивці"

Росія використовує професійних убивць

12 лютого 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак зробив гучну заяву щодо війни на Донбасі. Він заявив про неможливість подальших переговорів в умовах, коли наші солдати гинуть щодня. Про це повідомили в прес-службі глави держави.

Єрмак заявив про неможливість переговорів по Донбасу: "Професійні вбивці"

Єрмак. Фото: ОП

За його словами, найбільш принциповим питанням залишається перемир'я і припинення вогню. Він зазначив, що неможливо вести будь-які переговори під час вбивства українських солдатів.

Єрмак заявив, що останнім часом українських бійців вбивають групи снайпером зі спеціальною підготовкою, які не перебувають в постійної дислокації.

Він назвав ці дії провокацією, а самих снайперів професійними вбивцями, які саме для цього і приїжджають воювати на Донбас.

Водночас глава ОП зазначив, що попри постійні обстріли України продовжує слідувати Мінським угодам і дотримуватися режиму припинення вогню.

Андрій Єрмак очолює Офіс Президента з лютого 2020 року, він замінив на цій посаді Андрія Богдана. До призначення главою ОП Єрмак був радником Зеленського з міжнародних питань і займався переговорами, в тому числі й великим обміном полоненими з Росією у вересні 2019 року, коли були звільнені Олег Сенцов, Володимир Балух та багато інших.

З квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Єрмак розповів про рік роботи із Зеленським.

Читайте також заяву Путіна про окупований Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини