Головна Новини Політика кабмін Шмигаль в Польщі розповів, як відновити економіку після пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль в Польщі розповів, як відновити економіку після пандемії

Денис Шмигаль вважає, що криза, викликана пандемією COVID-19, торкнулася всього світу, тому і шукати шляхи подолання викликів країни повинні разом.

13 вересня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Уряди повинні взяти лідерство у відновленні економік, але добитися успіхів в цій сфері без підтримки суспільства і бізнесу просто неможливо. Подолати виклики можна тільки спільними зусиллями. Як передає видання "Коментарі", про це глава уряду Денис Шмигаль заявив, виступаючи на форумі "Європа: напрямок відновлення", який приймала Польща.

Шмигаль в Польщі розповів, як відновити економіку після пандемії

Денис Шмыгаль. Фото: Кабінет міністрів України

Глава уряду відмітив як позитив те, що прем'єр-міністри Польщі і Словенії мають спільний погляд на способи економічного відновлення після пандемії. В цьому питання є повна згода.

У свою чергу Денис Шмигаль представив стратегічне пріоритети українського уряду, серед яких розвиток медицини і інфраструктури, зелений перехід, торгівля та інвестиції, зміцнення регіональної безпеки.

За словами прем'єра, вперше за роки незалежності України уряд зміг розробити економічну стратегію до 2030 року. У ній міститься більше 30 векторів, які будуть виводити нашу країну вперед з тієї кризи, яка є в світі в зв'язку з коронавірусом. Особливий акцент прем'єр зробив на об'єднанні зусиль урядів різних країн, заради винаходу інноваційних препаратів і вакцин.

Зупиняючись на темі розвитку інфраструктури Денис Шмигаль наголосив на президентській програмі "Велике будівництво". Прем'єр зазначив, що в Україні є сьогодні можливість створювати нові об'єкти інфраструктури та це великий плюс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Денис Шмигаль розповів, яким способом він має намір виконати завдання президента України Володимира Зеленського і повернути українських заробітчан на Батьківщину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

14 вересня 2021, 14:36

Премьер самой нищей страны с разрушенной экономикой хочет поделиться опытом... В очередь, с...ки, в очередь!


Новини