Головна Новини Політика кабмін Шмигаль розповів, якими будуть тарифи на опалення в зимовий період
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, якими будуть тарифи на опалення в зимовий період

В уряді запевняють, що підстав для підвищення тарифів немає

8 вересня 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Глава уряду Денис Шмигаль відкрив карти, розповівши, які рахунки в платіжках за опалення варто очікувати українцям в зимовий період. Денис Шмигаль акцентував увагу на тому, що Кабінет міністрів допоможе місцевому самоврядуванню, закриє питання з компенсацією для теплокомуненерго в Україні. Як інформує видання "Коментарі", про це глава уряду написав у себе в Facebook.

Шмигаль розповів, якими будуть тарифи на опалення в зимовий період

Денис Шмигаль. Фото: EPA

За словами Дениса Шмигаль, "Нафтогаз" виступає з пропозицією продавати газ теплокомуненерго по 7 грн 42 коп. за кубометр. Ця ціна дозволяє керівникам місцевих громад не підвищувати тарифи цієї зими. Отже, за підтримки центральної влади місцеве самоврядування має всі підстави не підвищувати тарифи на опалення і гарячу воду для населення.

Денис Шмигаль також дав зрозуміти, що уряд буде уважно моніторити ситуацію з тарифами окремо по кожній області і стежити за тим, щоб місцева влада не намагалися "грати на ціні".

Відзначимо, виступаючи під час засідання уряду Денис Шмигаль заявив, що дії Москви з ціноутворенням на газ призвели до того, що ціни на блакитне паливо перевалили за 20 тисяч гривень за 1000 кубометрів, що є новим рекордом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава уряду Денис Шмигаль публічно заявив, що тарифи на опалення і гарячу воду більше не контролюються урядом України. Тепер це прерогатива місцевої влади. З модернізацією теплокомуненерго Кабінет міністрів допоможе, але далі за ціни відповідають мери міст.

Також читайте на "Коментарях" — Денис Шмигаль звернувся до вчителів з особистої проханням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини