Головна Новини Політика кабмін Шмигаль розповів про плани українських військових на випадок російського вторгнення під грифом "Секретно"
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів про плани українських військових на випадок російського вторгнення під грифом "Секретно"

Прем'єр підтвердив, що рівень загрози з боку Росії залишається досить великим.

1 лютого 2022, 07:25
Поділіться публікацією:

Глава уряду Денис Шмигаль розповів, що Кабмін не перебільшує загрози вторгнення РФ, предметно оцінюючи всі ризики. При цьому українська армія готова до російського вторгнення, розроблено секретні плани щодо оборони та окремих операцій. Як передає видання "Коментарі", про це прем'єр-міністр заявив під час підходу до преси з віце-президентом Єврокомісії Валдісом Домбровскісом.

Шмигаль розповів про плани українських військових на випадок російського вторгнення під грифом "Секретно"

Денис Шмигаль. Фото: з відкритих джерел

Денис Шмигаль зазначив, що всім очевидно, що рівень загрози з боку Росії досить великий. Москва сама нагнітає ситуацію, коли не припиняє свого шантажу військовою силою. Концентрація російських військ біля українського кордону не припиняється. Це викликає занепокоєння не лише в України, а й у всього цивілізованого світу.

При цьому прем'єр-міністр уточнив, що позиція Києва полягає в тому, що російські війська біля українського кордону не повинні викликати паніку в самій Україні, адже поки що про ударні угруповання не йдеться.

Глава уряду попередив, що українська армія вже добре підготувалася до можливого вторгнення. Українськими захисниками розроблено і план оборони, і плани окремих операцій. Всі вони під грифом "Секретно" і розголосу не підлягають, але в тому, що вони є, нехай ніхто не сумнівається. Українці готові дати відсіч агресору.

Читайте також на порталі "Коментарі" – експерти спеціально для нашого видання розібрали заяви МВС про те, що правоохоронцям вдалося запобігти масовим заворушенням у Києві та інших регіонах України. При цьому в МВС так і не розповіли, хто стоїть за такими проплаченими мітингами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини