Головна Новини Політика кабмін Сергій Лещенко повертається до Наглядової ради "Укрзалізниці"
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Лещенко повертається до Наглядової ради "Укрзалізниці"

Кабмін видав наказ про призначення на посаду, що звільнилася, Сергія Лещенка

23 вересня 2021, 17:20
Поділіться публікацією:

Звільнений напередодні ввечері член Наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко повертається на свою посаду. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомляє Борислав Береза.

Сергій Лещенко повертається до Наглядової ради "Укрзалізниці"

Сергій Лещенко, фото з відкритих джерел

Колишній нардеп виставив фото з нібито наказом міністра інфраструктури Олександра Кубракова. Там говориться про те, що Кабмін повертає до Наглядової ради "Укрзалізниці" представниками держави Сергія Лещенка і Давида Ламджарію.

"Недовго улюблений борцун з корупцією, Офісу президента, був безробітним. Мабуть, Єрмак дав команду і Сергійка Лещенко швидко повертають на "Укрзалізницю". Які конкурси? Які професіонали? Яка, нафіг, боротьба з корупцією? Сергійка повертають на виплати "УЗ" , де він може весь час виправдовувати факапи і провали Єрмака і Зеленського. А зарплату йому будемо платити ми з вами зі своїх податків. Загалом, влада в черговий раз показує, що лояльні репутаційні банкрути їй ближчі, ніж будь-хто. Сергійка вітаю з теплим місцем, хоч він і абсолютно даремний на цьому місці України", — заявив Борислав Береза.

Деякі інші нардепи також відреагували на можливе відновлення Сергія Лещенка на посаді. Наприклад, нардеп від фракції "Євросолідарность" Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі пожартував, що скоро доведеться приймати окремий закон про делещенкізацію.

Сергій Лещенко повертається до Наглядової ради ”Укрзалізниці” - фото 2

Офіційно поки ніхто не коментував таку заяву. Зокрема і Лещенко з Кубраковим. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кабмін не продовжив контракт з головою Наглядової ради Укрзалізниці Шевка Аджунером і ще трьома членами. Свої пости покинуть члени Наглядової ради Сергій Лещенко, Андреас Мотье і Олег Журавльов. Таке рішення прийняв Кабмін на підставі свого розпорядження, видання в червні. Згідно з цим розпорядженням, їм продовжили контакти тільки на три місяці з дня набрання чинності цього розпорядження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини