Головна Новини Політика кабмін Ще є інші міністри, - нардеп про кадрові зміни в Кабміні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще є інші міністри, - нардеп про кадрові зміни в Кабміні

Кілька міністрів думають над відставкою

20 жовтня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Кореспондентка порталу "Коментарі" поцікавилася в народного депутата Олександра Качури, чи очікувати ще кадрові зміни в Кабінеті міністрів й хто це може бути. Народний обранець поки що не називає прізвища й кількості кадрових змін, однак говорить, що такі розмови були. Тому декілька працівників Кабміну думають над тим, що подати у відставку. Також депутат фракції "Слуга народу" наголосив, що звільняти нікого не планують.

Ще є інші міністри, - нардеп про кадрові зміни в Кабміні

Міністром екології все не закінчиться, фото з відкритих джерел

"Ще є інші міністри, але це вже буде на наступному пленарному тижні. Ми зараз чекаємо заяви від декількох міністрів. Поки що рано казати прізвища. Вони самі будуть писати заяви. Ми в примусовому режимі нікого звільняти не плануємо. Але я знаю, що деякі міністри планують писати заяви про відставку. Хто це буде ми ще не знаємо. Не виключено що будуть кадрові зміни", — наголосив Олександр Качура.

Наразі є вже одна вакантна посада в Кабміні — крісло міністра захисту довкілля та природних ресурсів України. На цю посаду претендують троє кандидатів, серед яких народний депутат з команди глави держави.

Раніше повідомляв портал "Коментарі", міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Абрамовський Роман Романович подав заяву до Верховної Ради України з проханням прийняти відставку із займаної посади.

Також ми писали, що кандидат на посаду міністра екології хоче пройти особисту співбесіду із Зеленським й тільки тоді погоджуватися на нову посаду. Жупанин поділився, що йому закидають те, що він надто молодий для таких посад. Депутат каже, що в Україні негативно сприймають молодих керівників, бо вважають, що вони нічого не знають, мають мало досвіду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Ну а чутка

20 жовтня 2021, 20:24

позже начинайте считать убытки , недополучение налогов итд. Сказочные идиоты . Мне как и большинству глубоко накласть на заведения куда вы меня не пустите потратить свои средства . Удачи .


Новини