Головна Новини Політика кабмін Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення за власним бажанням
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення за власним бажанням

Звільнення міністра будуть розглядати на профільному комітеті 20 жовтня

19 жовтня 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Абрамовський Роман Романович подав заяву до Верховної Ради України з проханням прийняти відставку із займаної посади. Про це повідомляють  в одному із Telegram-каналів .

Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення за власним бажанням

Роман Абрамовський (фото Економічна правда)

Розглядати заяву міністра будуть на комітеті Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування у середу, 20 жовтня.  

Сьогодні під час брифінгу керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія також заявив про це. Він розповів, що бачив міністра, коли той виходив з кабінету спікера Верховної ради України. Також він заявив, що Абрамовський написав заяву за власним бажанням.

Головною претензією "слуг народу" до міністра є корупційні дії екологічних інспекцій у регіонах. Арахамія зазначив, що голоси для відставки знайдуться. Наразі претендента на посаду очільника екологічного відомства немає. У партії вивчають кандидатури зі свого списку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арахамія розповів, коли варто чекати переформатування КабмінуВ перших числах жовтня варто чекати переформатування Кабміну. В уряді деякі міністри будуть відправлені у відставку і на їх місце прийдуть нові люди. В першій декаді жовтня парламент закриє це питання.За його словами, він вже раніше робив анонс, що кадрові зміни в уряді варто чекати до кінця вересня. Наразі консультації тривають. Тому з рішенням поки що трохи затягнулося і вже предметно можна буде сказати, хто в Кабміні буде замінений в першій декаді жовтня. Остаточно рішення по претендентах на міністерські портфелі буде прийнято на розширеній нараді "Слуги народу" в Трускавці.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/tmelnychuk/110
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини