Головна Новини Політика кабмін Прем’єрство Юлії Тимошенко за Зеленського: озвучено головну умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем’єрство Юлії Тимошенко за Зеленського: озвучено головну умову

За словами політика, перемовини щодо оновлення глави уряду ведуться

21 лютого 2021, 00:12 comments2814
Поділіться публікацією:

Напрямок роботи українського уряду є визначальною умовою для народної депутатки Юлії Тимошенко у разі ймовірного прем’єрства. Про це лідер політичної партії "Батьківщина" повідомила під час прямого ефіру на телеканалі "Україна 24", пише "Рубрика".

Прем’єрство Юлії Тимошенко за Зеленського: озвучено головну умову

Тимошенко не виключає свого прем’єрства при президенті Зеленському. Фото: apostrophe.ua

За словами Тимошенко, створення нового уряду, який би політик очолила, звісно, можливе. До того ж, нині у кулуарах влади активно ведуться перемовини щодо можливості зміни прем’єр-міністра і всього Кабміну. Найголовніше, як стверджує нардеп, що для президента, що для представників більшості політичних сил — це об’єднання парламенту, а згодом і всієї України.

"Але тут питання про те, що все це має зміст лише в одному випадку — якщо ми докорінно, на 180 градусів, поміняємо курс управління країною", — зазначила Юлія Тимошенко.

На переконання глави "Батьківщини", Україні слід посилити економічне та політичне відродження. Якщо ж подібних змін чиновники не бажають, то і сенсу, вважає Тимошенко, у "зміні прізвищ" в уряді немає абсолютно ніяких.

"Я можу бути союзником президента лише в одному випадку — якщо новий уряд буде формувати стратегію національного відродження", — наголосила нардеп.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко вже не перший раз починає розмови про ймовірну підтримку політики президента Володимира Зеленського та його уряду. На початку лютого, наприклад, очільниця ВО "Батьківщина" заявила про ймовірність створення коаліції її партії зі "Слугою народу". Водночас у Зеленського не заперечили такої можливості, хоча конкретної відповіді на своєрідну майже пропозицію співпраці від Тимошенко не надали.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" спільно із експертами оцінювали шанси Юлії Тимошенко та Петра Порошенка на крісло прем’єр-міністрапри президенті Зеленському.

Також на порталі знайдеться публікація про те, чому Турчинов впевнений, що Порошенко може очолити український уряд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

22 лютого 2021, 16:43

Юля там обещала за тарифы взяться https://kosatka.media/uk/category/blog/news/kontroliruem-scheta-za-otoplenie-kuda-smotret


Новини