Головна Новини Політика кабмін Прем'єр-міністр України назвав економічну зброю Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр України назвав економічну зброю Кремля

За словами Дениса Шмигаля, цю зброю РФ буде використовувати проти України, Європи та США

10 червня 2021, 10:15
Поділіться публікацією:

Українська сторона буде наполягати на зупинці будівництва "Північного потоку-2". За словами очільника уряду нашої країни Дениса Шмигаля, газопровід є економічною зброєю Кремля. Про це прем'єр заявив в коментарі виданню "РБК-Україна".

Прем'єр-міністр України назвав економічну зброю Кремля

Денис Шмыгаль - фото з відкритих джерел

Крім того, прем'єр-міністр упевнений, що цю "зброю" Російська Федерація буде використовувати проти України, Європи та Сполучених Штатів Америки.

"По-перше, санкції США все ще можуть бути повернуті. По-друге, ми боремося не одні. Цілий ряд європейських країн виступає проти добудови", — заявив Денис Шмигаль.

Нагадаємо, що зупинка транзиту газу з Російської Федерації призведе Україну до втрати не менше 1,5 млрд доларів на рік. Відзначається, що в Кремлі зробили заяву про те, що будівництво газопроводу "Північний потік-2" планують завершити вже у 2021 році.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що питання запуску скандально відомого газопроводу "Північний потік-2" (ПП-2) знову став джерелом проблем для України. Вся річ у тому, що, за словами Державного секретаря Сполучених Штатів Ентоні Блінкена, представники української влади нібито були проінформовані про ймовірне ослаблення санкцій проти ПП-2. Саме тому в американському політикумі вельми здивовані наступними заявами президента Володимира Зеленського. Експерти пояснили, хто ж дійсно "хитрує" в цій ситуації. Фахівці припустили, чим Захід може підсолодити Україні гірку пілюлю запуску ПП-2 (адже ця, судячи з усього, справа вже вирішена). Також журналісти дізналися, до яких дій слід вдатися Україні. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 червня 2021, 12:15

Економічна зброя Кремля це корумповані, продажні "патріоти" та олігархічна хунта. Повністю безправне суспільство, яке не може вплинути на корумповані державні термітники. Достатньо згадати, як у 2005 році Порошенко погрожував Олександру Зінченко за сміливе викриття корупції. Всі продажні "патріоти" мовчали, як і всі країна. Вони були зайняті влаштуванням на держпосади кумів, любих друзів з Партії Регіонів, Рошену, Кварталу, ... . Не дивно, що ми вже на 70 років відстали від Польщі.

Валентин

10 червня 2021, 09:45

Идиот.... Поэтому, мы обречены на деградацию, во всех смыслах. А в конце, все равно проиграем. Карлики ума и совести, 30 лет правят Украиной. Падение, во всех областях экономики и общества. ЖАХ !!!


Новини