Головна Новини Політика кабмін Прем'єр-міністр розповів, яким шляхом повернути Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр розповів, яким шляхом повернути Донбас

Сьогодні Україна не бачить іншого шляху вирішення військового конфлікту

20 березня 2021, 13:46
Поділіться публікацією:

За словами голови уряду України Дениса Шмигаля, повернення Донбасу можливо виключно політико-дипломатичним шляхом. Прем'єр-міністр стверджує, що сьогодні Україна не бачить іншого шляху вирішення військового конфлікту. Про це Денис Шмигаль розповів в інтерв'ю німецькій газеті Bild, передає ТСН.

Прем'єр-міністр розповів, яким шляхом повернути Донбас

Денис Шмигаль - фото з відкритих джерел

"На сьогодні Україна не бачить іншого шляху вирішення цього військового конфлікту, ніж дипломатичний шлях переговорів, зокрема в нормандському форматі. Президент Володимир Зеленський докладає для цього всіх зусиль", — підкреслив прем'єр.

Нагадаємо, що політичні радники лідерів держав "Нормандської четвірки" намагалися домовитися про повернення до режиму повного припинення вогню на Донбасі. Експерти звертають увагу, що відбувається спроба якось пожвавити буксуючий переговорний процес, закликати РФ повернутися до режиму тиші. Але прогноз — песимістичний. В Офісі президента прекрасно розуміють, що РФ не буде згодна повернутися до режиму тиші. Тому фахівці не прогнозують поліпшення ситуації на фронті. Ескалація, швидше за все, буде залишатися мінімум на нинішньому — досить високому — утраті. Який вже не можна називати режимом тиші.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що перший президент України і голова української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук висловив упевненість в тому, що глава Кремля Володимир Путін підпише план мирного врегулювання війни на Донбасі. За словами Кравчука, мирний план щодо врегулювання військового конфлікту на Донбасі буде одним з тих кроків, які поліпшать і конкретизують зусилля для вирішення ситуації.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Русь

20 березня 2021, 14:41

Знает что отгребут По полной .

фы

20 березня 2021, 14:18

забудьте про крым и донбасс навсегда


Новини