Головна Новини Політика кабмін Попередній керівний склад МОН був найгіршим за всі роки незалежності, — педагог
commentss НОВИНИ Всі новини

Попередній керівний склад МОН був найгіршим за всі роки незалежності, — педагог

Попередній склад Міністерства освіти і науки взагалі називають найгіршим за весь час незалежності України

11 січня 2021, 18:01
Поділіться публікацією:
Сьогодні ексчиновники Міносвіти критикують нове керівництва відомства. Але конструктиву в цій критиці — жодного, каже заступник директора столичної школи №23, експерт з питань освіти Володимир Онацький.
За його словами, попередньому керівництву МОН взагалі варто б помовчати, адже команда, що працювала до Шкарлета, була найгіршою за всі роки незалежності України.
"От пані Совсун (нардеп від фракції "Голос", колишня перша заступниця міністра освіти і науки Інна Совсун, — ред). та її поведінка. Це ж не додає їй ніяких бонусів. І освітяни добре пам’ятають, як вона працювала на посаді заступника міністра.
Вона, хоча і прийшла у складний період (коли відбулася Революція гідності), однак нічого конструктивного не принесла. Скажу вам, спираючись на свій багаторічний досвід роботи в освіті — той склад міністерства був найгірший за всі роки незалежності України", — сказав Онацький.
Експерт додає, що критика будь-кого і будь-чого повинна мати об'єктивне підґрунтя.
"А роботу міністра треба оцінювати, спираючись на фактаж", — додав він.
Як відомо, міністром освіти та науки України наприкінці минулого року Рада призначила Сергія Шкарлета. "За" проголосували 226 народних депутатів.
З того часу, представники попереднього керівництва МОН з партії "Голос" заявили, що домагатимуться відставки новопризначенного очільника. Звинувачують його у спробах скасування ЗНО та 12-річної освіти, хоча ані першого, ані другого Шкарлет жодного разу не пропонував.
Раніше "Коментарі" повідомляли, що екс-міністр освіти Ганна Новосад, якій не вистачало 36 тис. грн. зарплатні, насправді отримувала удвічі більше.

Попередній керівний склад МОН був найгіршим за всі роки незалежності, — педагог

Критикувати нинішній склад МОН поки не варто, вважають педагоги. Фото: УНІАН



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини