Головна Новини Політика Скандали.Політика Новосад, якій не вистачало 36 тис зарплати, насправді отримувала в МОН в два рази більше
commentss НОВИНИ Всі новини

Новосад, якій не вистачало 36 тис зарплати, насправді отримувала в МОН в два рази більше

Новосад декларувала 60 тисяч грн на місяць

7 листопада 2020, 12:10 comments1257
Поділіться публікацією:

Екс-міністр освіти Анна Новосад, яка скаржилася на низьку зарплату в 36 тисяч гривень, на протязі чотирьох років подавала електронні декларації з великими доходами. Про це пише видання Вголос.

Новосад, якій не вистачало 36 тис зарплати, насправді отримувала в МОН в два рази більше

Фото: Анна Новосад; liga.net

У декларації за 2018 рік Новосад вказала, що отримала 740 тисяч грн доходу. У цьому ж документі вона зазначила, що її новий автомобіль "Тойота Яріс" коштує всього 25 тисяч грн, тобто 980 доларів (за курсом 2018 роки), що явно не відповідає ринковим цінам. У декларації не вказано жодної інформації про грошові заощадження. У документі за 2019 рік Новосад декларує дохід 493 020 грн (9 місяців роботи в Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції) і ще 269 785 грн за 4 місяці на посаді міністра.

Згідно з електронними деклараціями, Новосад отримувала 60 тисяч грн на місяць на посаді генерального директора директорату. Раніше екс-міністр заявляла, що заробляє всього 36 тисяч грн, яких їй не вистачає.

У декларації за 2020 рік, яку Новосад подала перед звільненням 4 березня, вказані 115 138 грн заробітної плати (близько 55 тисяч грн / міс). Крім того, екс-міністр згадує 4 інших банківських рахунки, про які немає інформації. Плюс у колишнього міністра освіти в минулому році з'явилася нова квартира площею 46 метрів квадратних. Ціна — майже мільйон гривень. Примітно, що ні в одній з декларацій за останні чотири роки це майно не було внесено.

Раніше "Коментарі" повідомляли , що Анна Новосад назвала свою зарплату яку можна з потребами киянки.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини