Головна Новини Політика кабмін "Почалась третя хвиля": Шмигаль допустив повторний локдаун в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Почалась третя хвиля": Шмигаль допустив повторний локдаун в Україні

Шмигаль заявив, що Україна підійшла до третьої хвилі пандемії Covid-19

4 березня 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Україна підійшла до третьої хвилі пандемії Covid-19. У зв'язку з цим існує загроза введення повторного локдауну в країні. Про це глава уряду заявив на прес-конференції 4 березня.

"Почалась третя хвиля": Шмигаль допустив повторний локдаун в Україні

Шмигаль допустив новий локдаун в Україні - фото з відкритих джерел

"На жаль, потрібно констатувати, що почалася третя хвиля епідемії в Україні. Це також цифри, статистика, яку ми бачимо... Неможливо інтерпретувати по-іншому. Потрібно бути свідомими — почалася третя хвиля пандемії коронавірусу в Україні", — заявив Шмигаль.

Також прем'єр зазначив, що на сьогодні в більшості регіонів країни діє адаптивний карантин, а жорсткий локдаун введений в Івано-Франківській, Чернівецькій і Житомирській областях.

"Вінницька область на підході, Закарпатська, Тернопільська і ще ряд областей, де сьогодні "помаранчевий рівень"... Звичайно, коли більша частина областей буде в "червоних зонах", швидше за все, доведеться повертатися до тієї моделі локдауну, який Україна вже проходила", — додав Шмигаль.

При цьому прем'єр зазначив, що не хотів би повертати жорсткий локдаун, оскільки люди та бізнес вже виснажені карантинними обмеженнями.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що з початку Covid-вакцинації в Україні першу дозу щеплення від коронавірусу отримали 9568 українців. Таким чином, за минулу добу прищепили 2680 осіб.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Шмигаль заявив, що Україна до кінця березня чекає поставки понад 2 млн доз вакцин від коронавірусу. Всього в першому-другому кварталі уряд очікує поставки понад 9 млн доз вакцин для українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Иосиф

6 березня 2021, 00:38

а лучше сдохните чтобы правительство наконец сдало норму мировым хязяевам

Олег

4 березня 2021, 16:06

Так что сидите дома и платите за коммуналку https://kosatka.media/category/elektroenergiya/news/shmygal-tarif-na-elektroenergiyu-dlya-naseleniya-v-aprele-skoree-vsego-ostanetsya-1-68-grn-za-kvt-ch


Новини