Головна Новини Політика кабмін Олексій Резніков прокоментував свою можливу відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Олексій Резніков прокоментував свою можливу відставку

Міністр оборони України заявив, що не тримається за свою посаду і готовий її звільнити будь-якої миті

19 серпня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков прокоментував інформацію ЗМІ, що президент шукає йому заміну. Про це повідомляють "Коментарі".

Олексій Резніков прокоментував свою можливу відставку

Олексій Резніков

"Коли ми з президентом у серпні 2021 року обговорювали його пропозицію (щодо посади – ред.), він знав, що це не було моєю мрією. Ми одразу обговорили, що це – тимчасова історія для мене. Я не людина, яка хоче бути чиновником все своє життя. У мене немає політичних амбіцій. Він знає про мої плани та бажання читати лекції та займатися приватною практикою", — заявив Олексій Резніков в інтерв'ю 24 каналу.

Крім цього, Резніков додав, що може звільнитися і сам, якщо "вже не буде сил і почуття гумору сміятися з людей, які хочуть його відставки".

Раніше "Українська правда" з посиланням на співрозмовників у владі повідомляла, що президент Володимир Зеленський шукає заміну Олексію Резнікову на посаді міністра оборони. Розглядаються щонайменше два кандидати.

До свого призначення на посаду міністра оборони Олексій Рєзніков обіймав посаду віце-прем'єр-міністра — міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. У 2018 році відповідав за організацію та проведення фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018 з боку КМДА. А у 2017 році організовував проведення пісенного конкурсу "Євробачення" у Києві з боку КМДА. До приходу у політику займався юридичною практикою.

Тим часом, Боррель назвав РФ "бензоколонкою з атомною бомбою".

Медведєв закликав "знищити українську державу вщент".

А експерти пояснили, навіщо Путін тягне час і що буде, якщо прориву ЗСУ влітку не станеться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини