Головна Новини Політика кабмін Малюська змінив імідж та пішов працювати до ДРАЦС ( ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Малюська змінив імідж та пішов працювати до ДРАЦС ( ВІДЕО)

Малюська вирішив попрацювати у ДРАЦС

11 січня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

Міністр юстиції України влаштував незвичний робочий експеримент. Посадовець змінив імідж та поїхав в глибинку вивчати проблем, з якими стикають працівники ДРАЦСу. Про свій робочий візит чиновник розповів у facebook.

Малюська змінив імідж та пішов працювати до ДРАЦС ( ВІДЕО)

Денис Малюська (фото з відкритих джерел)

За словами чиновника, головні проблеми працівників ДРАЦС, низькі зарплати; застаріле обладнання; реєстри, які все ще бажають кращого.

"Сьогодні зміг виділити трохи часу і попрацювати з тими, хто найбільше і найчастіше серед інших у Мін‘юсті надає послуги громадянам — працівниками ДРАЦС. Фокусувався в основному на процедурах та операційному менеджменті.Частина проблем — типова для нашої системи: низькі зарплати; застаріле обладнання; реєстри, які все ще бажають кращого. Разом з тим є і купа сервісів, які уже працюють якісно та зручно. Ну а ключова наша цінність — люди. Наші працівники, які роблять свою роботу якісно та безперебійно. Було цікаво і корисно. Дякую усім причетним", — написав посадовець.
У коментарях користувачі соціальної мережі помітили, що високопосадовець змінив імідж — завів вуса. Деякі люди припустили, що у такому новому образі чиновник спеціальної поїхав подивитися, як працюють його підлеглі.
"Пане міністре Вас не впізнати, креативно", "Зібров може в суд подати", "Вуса не сподобались, може було б краще з малюсенькими. А от робота Ваша подобається дуже! Так тримати", "Щодо вусів — мабуть, поціновувач творчості та образу Бориса Володимировича Барського", "Чоловіче, вуса вам не личать", — написали користувачі у мережі.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що міністр юстиції Малюська пояснив, чого Єрмак його не любить.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини