Головна Новини Політика кабмін Кабмін звільнив Коболєва з посади голови "Нафтогазу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін звільнив Коболєва з посади голови "Нафтогазу"

Контракт Коболєва припинять достроково

28 квітня 2021, 15:16
Поділіться публікацією:

Кабінет Міністрів України на засіданні 28 квітня звільнив із посади голови НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва. Про це повідомила народний депутат від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк в Telegram.

Кабмін звільнив Коболєва з посади голови "Нафтогазу"

Андрій Коболєв - фото з відкритих джерел

"Щойно на Кабміні (засіданні Кабінету міністрів, — ред.) звільнили Андрія Коболєва з посади голови НАК "Нафтогаз України". Нарешті", — написала політик.


Сам Коболєв на своїй сторінці в Facebook повідомив, що про звільнення дізнався із новин і жодних заяв не писав:

Тим часом у ЗМІ, які посилаються на особисті джерела, повідомляють, що головою "Нафтогазу" призначать виконувача обов'язків міністра енергетики Юрія Вітренка. А саме рішення буде прийнято сьогодні.

До слова, Андрій Коболєв був на чолі компанії "Нафтогаз України" протягом семи років, починаючи з березня 2014 року.

Раніше портал "Коментарі" писав, що кандидатуру віцепрезидента "Енергоатома" Германа Галущенко подали на посаду міністра енергетики. Чому саме його? Чи підтримає Рада? Чи зможе Галущенко вирішити основні завдання на чолі Міненерго? "Коментарі" дізналися прогнози експертів.

Політичний експерт, директор Communication group Володимир Манько нагадує, що після кількох провальних голосувань за призначенням Вітренко міністром монобільшість змінила законодавство, посиливши повноваження в.о. міністра. Саме у такому статусі й працював Вітренко. Здавалося, що питання знято. Але нещодавно стало відомо, що він написав заяву про відставку. Щоправда, сам Вітренко це спростовував. Однак анонсований розгляд нової кандидатури на пост голови Міненерго свідчить про протилежне. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

der

28 квітня 2021, 18:16

Скоро лето - приведи свое тело в порядок! Подкачаться и похудеть теперь возможно без диет и спорта, притом быстро и недорого. Реально рабочая штука и подходит даже самим ленивым, вот почитай мой опыт ---- http://bit.do/lblog

Микола

28 квітня 2021, 15:33

Не ділився, не поважав банду зовнішнього управління ротшільдів-соросів. Собівартість видобутку газу, власником яккого ви є згідно Статті 13 Конституції, 92 копійки метр кубічний! Все, що зверху - гешефт банди зовнішнього управління, що за допомогою привладних "слуг" сатани грабує і мордує українців


Новини