Головна Новини Політика кабмін Кабмін схвалив ухвалу про виїзд чиновників: для кого залишили лазівку
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін схвалив ухвалу про виїзд чиновників: для кого залишили лазівку

Кабмін схвалив ухвалу про виїзд чиновників: до маленьких дітей – можна, на відпочинок – ні

27 січня 2023, 17:38
Поділіться публікацією:

Уряд схвалив ухвалу, яка забороняє на час війни виїзд чиновників за кордон без поважних причин. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Telegram розповів прем'єр Денис Шмигаль.

Кабмін схвалив ухвалу про виїзд чиновників: для кого залишили лазівку

Верховна Рада. Фото: із відкритих джерел

"Народні депутати, чиновники, представники місцевої влади, прокурори, судді та багато інших посадових осіб можуть перетинати державний кордон на підставі службового відрядження. Виїхати за кордон для переговорів, для лікування, догляду за неповнолітніми дітьми – можна. Кататися на відпочинок – ні", – наголосив глава українського уряду.

За його словами, в Україні досі є ті, хто майже протягом року повномасштабної війни не зрозумів базових речей. Тому центральній владі довелося ще раз популярно все пояснити. Спочатку з'явилося рішення РНБО, потім був указ президента. Тепер є ухвала уряду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у своєму зверненні до українців президент Зеленський, серед іншого, відреагував на скандал із нардепом від партії влади "("Слуга народу") Миколою Тищенком у зв'язку з його "відрядженням" до Таїланду, що вже було того місця у партії, а також у фракції Президент нагадав, що всі виїзди нардепів, чиновників регламентуються згідно з недавнім рішенням РНБО, при цьому сам Тищенко запевняє, що нічого не порушував. Мовляв, депутатам-"слугам" ще в грудні нібито було поставлено завдання розвивати дружні Взаємовідносини у напрямі Азії та Африки Що відбувається і чому Як події можуть розвиватися далі Чи можна говорити, що почалося реальне очищення влади Портал "Коментарі" з цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vvvv

27 січня 2023, 18:22

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини