Головна Новини Політика кабмін Хто тепер зможе отримати броню від мобілізації: Шмигаль зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто тепер зможе отримати броню від мобілізації: Шмигаль зробив заяву

Денис Шмигаль доручив міністерствам внести "справедливішу" постанову про бронювання

9 квітня 2024, 14:35 comments2472
Поділіться публікацією:

Для забезпечення українських захисників, завдяки яким Україна продовжує жити та розвиватися, необхідні працюючі економіка та інфраструктура. Одним із питань у цьому напрямі є справедливе та раціональне бронювання військовозобов'язаних. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час засідання Кабінету міністрів заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Хто тепер зможе отримати броню від мобілізації: Шмигаль зробив заяву

Денис Шмигаль. Фото: із відкритих джерел

Глава українського уряду заявив, що сьогодні обороноздатність України залишається пріоритетом номер один, у зв'язку з чим щотижня ухвалюються рішення, які посилюють нашу країну.

Ефективна оборона, за словами прем'єра, є синергією зусиль фронту та тилу.

"Наші військові захищають Україну на передовій, але для їх забезпечення потрібна працююча економіка та інфраструктура. Одним із ключових питань у цьому напрямку є справедливе та раціональне бронювання військовозобов'язаних. Працівників підприємств, які справді критично важливі", — додав прем'єр.

Денис Шмигаль зазначив, що дав доручення профільним міністерствам найближчим часом внести оновлену, справедливішу постанову про бронювання. У тому числі було доручено визначити перелік об'єктів та підприємств критичної інфраструктури.

"Потрібні чіткі та зрозумілі критерії, щоб ні у військових, ні у суспільства не виникало жодних питань, чому ті чи інші люди є заброньованими в нашій державі", — зазначив Денис Шмигаль.

Читайте також на порталі "Коментарі" — цей тиждень може стати вирішальним для мобілізаційного законопроекту, який після розгляду Комітетом національної безпеки, оборони та розвідки Верховної Ради всіх 4269 правок має шанси опинитися у залі засідань. Видання "Коментарі" продовжує обговорювати з експертами те, що відбувається в Україні навколо мобілізації загалом та профільного законодавства – зокрема.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іванович

11 квітня 2024, 16:12

А слаб0 мобілізувати "качественных детей" та їх тачки?

Ромка

10 квітня 2024, 07:38

ufo, цирк - це Верховна Рада. Конспірація рулить))

Світлана

10 квітня 2024, 07:27

Та що ви говорите? Справедливість. Де вона у нас. У кого більше грошей той отримає броню, а немає грошей йди гинь. Скільки ж ви будете знущатися з цеї нещасної України. Продаєте її з патрохами, невже ви думаєте що вам це так минеться. За все в цьому житті потрібно відповідати. Шкода дітей, які гинуть за товстосумів, що продовжують грабити Україну і народ. Коли вже морди їхні тріснуть.

Релігія - опум для народа

10 квітня 2024, 06:11

То було не справедливо, а тепер буде ух як справедливо!!!!!!!!!!!!! бла-бла-бла

Перехожий

9 квітня 2024, 23:49

Цирк, зомбімарафон, футбол - в чому саме полягає "критичність" цих галузей,

Олег

9 квітня 2024, 22:42

Критична інфраструктура - зрозуміло, потрібна. Наприклад, будувати дороги чи садити дерева. А бізнес? Який працює відкрито і платить податки в бюджет? І фінансує ту "критичну інфраструктуру"?

Сергей

9 квітня 2024, 19:13

Олександр- К сожалению по другому сейчас просто не получится...Поддерживаю на 200%

Олександр

9 квітня 2024, 18:10

Бізнес на житях простих людей продовжується... Треба владу зносити бо толку небуде... свої жопи і своїх дітей та рідних вони вже давно наладили куда і кого... а простий люд до останього ... геноцид укр. народу... ворог це наша влада.

Зеленский президент

9 квітня 2024, 17:24

Внести ОНОВЛЕНУ, СПРАВЕДЛИВІШУ постанову про бронювання- это как? За справедливе та раціональне бронювання військовозобов"язанних- это как?

ufo

9 квітня 2024, 16:51

ну, если цирк у нас теперь критическая инфраструктура, то я даже не знаю что тут сказать . По-моему, хрипатый поц над нами просто глумится, а мы почему-то продолжаем терпеть.

Надія

9 квітня 2024, 14:12

Уже зараз видно циркачі,працівника телемарафону-це критична працююча економіка та інфраструктура?

Ігор

9 квітня 2024, 13:51

Клоуни та пропагандисти нацизму є представниками критично важливої інфраструктури. В світі вже давно не було такого фарисейства корумпованих. Результат легітимності узурпатора.


Новини