Головна Новини Політика кабмін Голова МВС Арсен Аваков розповів про свою відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова МВС Арсен Аваков розповів про свою відставку

Аваков хоче присвятити себе творчості

3 березня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про те, чи планує він піти у відставку з поста глави МВС найближчим часом і присвятити себе творчості. Про це він розповів під час інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону, яке опубліковано на його каналі в YouTube.

Голова МВС Арсен Аваков розповів про свою відставку

Фото: Гордон

У грудні 2020 року Аваков випустив книгу під назвою "2014. Миттєвості харківської весни", в якій він розповів про те, як вдалося втримати Харків від російського вторгнення у 2014 році. У книзі опубліковані документи, інтерв'ю, матеріали ЗМІ і безліч іншого про події активних проросійських виступів в Харкові після перемоги Майдану.

Гордон запитав Авакова, чи не збирається він піти у відставку після 7 років на посаді глави МВС для того, щоб присвятити себе творчості. Аваков заявив, що йому дуже хочеться це зробити, щоб стати вільною людиною і не займатися щодня рутинною роботою.

Водночас міністр сказав, що він тримає удар, відчуває мотивацію і готовий працювати далі. Він зазначив, що він піде у відставку тільки тоді, коли втратить мотивацію.

Довідка: Арсен Аваков безперервно займає пост міністра внутрішніх справ України протягом 7 з лютого 2014 року. Це більше, ніж будь-який міністр в історії незалежної України.

За час перебування Авакова на цій посаді в Україні змінилися 3 президенти і 4 прем'єр-міністри. Він єдиний міністр з попередньої влади, який залишився на посаді після приходу Президента Володимира Зеленського. Це викликало акції протесту, оскільки Зеленський обіцяв повне оновлення влади.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи потрібно ввести санкції проти Петра Порошенка.

Читайте також, яким шляхом можна досягти миру на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини