Головна Новини Політика кабмін Депутат від «Слуги народу» може стати міністром оборони України
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат від «Слуги народу» може стати міністром оборони України

Ймовірно, в уряді вважають, що жінка на чолі Міноборони виглядатиме дуже прогресивно

2 лютого 2021, 11:40 comments3361
Поділіться публікацією:

Кандидатуру народної депутатки від партії "Слуга народу" Ірину Верещук розглядають на пост міністра оборони України. Відповідну інсайдерську інформацію опублікував Telegram-канал "Shadow Anonymous".

Депутат від «Слуги народу» може стати міністром оборони України

Міністерство оборони може очолити Ірина Верещук. Фото: Facebook / Ірина Верещук

За повідомленням адміністрації каналу, варіант із Верещук президенту Володимиру Зеленському запропонував спікер ВРУ Дмитро Разумков. Інсайдери називають нардепа "креатурою" Разумкова, тому в подібному розвитку подій не бачать нічого дивного.

"Верещук дуже хоче стати Міністром. Поки Зеленський думає над її кандидатурою, вона почала соромити генералів, які влаштували розбирання на очах у солдатів під час війни, у своєму Facebook", — пишуть представники "Shadow Anonymous".

Замінити нині чинного главу Міноборони Андрія Тарана можуть через його конфлікт із головнокомандуючим Військових Сил України Русланом Хомчаком. Причин для конфронтації у представників оборонної системи країни більш ніж достатньо: розслідування про розтрачені даремно на тендерах грошах в медсилах ВСУ, судові розгляди щодо нібито несправедливих суворих доган і т.п.

Саме після позову до суду Ірина Верещук і вирішила звернутися до високих військових чинів зі спробою присоромити.

"Але, це ганьба. У воюючій країні керівники Збройних сил не можуть судитись між собою на очах у солдатів та офіцерів, а головне — на очах у народу. Це не юридичне питання. І навіть не політичне. Це питання національної безпеки", — підкреслила Верещук на особистій сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що "слуга народу" Верещук є головою підкомітету з держбезпеки і оборони Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Раніше "Коментарі" розповідали, які три основні групи впливу є в Офісі Президента і хто з них ближче всього до Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини