Головна Новини Політика мистецтво і культура Ворог не має успіху на жодному зі стратегічних напрямків – Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог не має успіху на жодному зі стратегічних напрямків – Зеленський

Зеленський зробив заяву у новому відеозверненні

3 березня 2022, 12:12
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі всі лінії оборони вдалося зберегти, а російські війська за тиждень війни не змогли досягти успіху на жодному із стратегічних напрямків. Про це повідомляє Укрінформ.

Ворог не має успіху на жодному зі стратегічних напрямків – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Стоїмо так, що окупанти змушені були змінити свою тактику. Ракетно-бомбові удари Росії по українських містах — це зізнання, що не змогли зробити нічого суттєвого на нашій землі. Усі лінії нашої оборони збережені, на жодному зі стратегічних напрямів у ворога немає успіху. Вони пригнічені, вони приречені", — наголосив Зеленський.

Також у своєму відеозверненні Зеленський висловив впевненість, що війська Росії не затримаються у кількох населених пунктах, які вони зайняли.

"Проженемо з ганьбою, як це роблять прості люди, які виганяють окупантів із продуктових магазинів, коли російські військові намагаються знайти собі їжу. Це не воїни наддержави, це розгублені діти, яких використали. Заберіть їх додому. Українці, кожен окупант повинен знати – вони тут нічого не отримають, нікого не підкорять. Навіть якщо вони можуть нагнати більше техніки й людей, це нічого для них не змінює. Куди б вони не зайшли – всюди знищать. У них не буде тут спокою, у них не буде тут їжі, у них не буде тут жодної тихої хвилини", – заявив Зеленський.

Також президент звернувся до жителів українських міст, які перекривають власноруч дороги окупантам. Зокрема Зеленський висловився про мешканців Конотопу, Баштанки, Енергодару та Мелітополя: "Люди виходять перед ворожою технікою, це вкрай небезпечно, але як це мужньо. Це також порятунок".

Як повідомляли раніше "Коментарі", у РНБО спростували черговий фейк Кремля про ЗСУ та "живий щит" із іноземців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини