Головна Новини Політика Скандали.Політика Верховний Суд прийняв остаточне рішення у справі щодо позову Медведчука до телеканалу "Прямий"
commentss НОВИНИ Всі новини

Верховний Суд прийняв остаточне рішення у справі щодо позову Медведчука до телеканалу "Прямий"

Тепер телеканал "Прямий" повинен спростувати недостовірну інформацію протягом семи днів з моменту отримання ухвали суду

30 липня 2020, 20:00 comments1414
Поділіться публікацією:

Суд закрив касаційне провадження за касаційною скаргою ТОВ "Телеканал "Прямий" на рішення Печерського районного суду міста Києва від 25 травня 2018 року та ухвалу Апеляційного суду міста Києва від 21 вересня 2018 року по справі №757/72583/17 за позовом Медведчука Віктора Володимировича про захист честі, гідності і ділової репутації та спростування недостовірної інформації. Про це повідомляє офіційний сайт "Опозиційної платформи — За життя".

Верховний Суд прийняв остаточне рішення у справі щодо позову Медведчука до телеканалу "Прямий"

За даними джерела, в ефірі телеканалу були озвучені недостовірні дані про лідера партії і його батька. Зокрема про те, що Володимир Несторович Медведчук нібито був поліцаєм, а Віктор Медведчук мав відношення до спецслужб СРСР. Такими ж визнані заяви про те, що Медведчук контролює і має відношення до продуктопроводу, по якому поставляється дизельне паливо, як і до постачання дизпалива і скрапленого газу з Російської Федерації.

Суд визнав недостовірними заяви про те, що "Український вибір", який очолював Медведчук, мав якесь відношення до створення паралельних органів влади або незаконну зміну влади.

Володимир Ар'єв зобов'язаний протягом семи днів з дня отримання ухвали Верховного Суду від 1 липня 2020 року спростувати недостовірну інформацію, поширену про Медведчука Віктора Володимировича, шляхом зачитування резолютивної частини рішення суду в програмі "Закрита зона" на телеканалі "Прямий".

Телеканал "Прямий" повинен спростувати недостовірну інформацію протягом семи днів з моменту отримання ухвали суду в ефірі каналу, в передачі "Закрита зона", і на своєму сайті.

Як раніше повідомляли "Коментарі", "ОПЗЖ" вимагає від влади розслідувати діяльність американських біолабораторій в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини