Головна Новини Політика Скандали.Політика Юрченко звернувся в Генпрокуратуру із заявою про побиття його Леросом
commentss НОВИНИ Всі новини

Юрченко звернувся в Генпрокуратуру із заявою про побиття його Леросом

4 листопада з підозрюваного у корупційних діях Юрченка зняли електронний браслет, а вже 5 листопада стався черговий скандал за його участі - між ним і Леросом відбулась сутичка у ВРУ

6 листопада 2020, 15:47
Поділіться публікацією:

Нардеп Олександр Юрченко написав заяву в прокуратуру про побиття його Гео Леросом. Про це він проінформував своїх підписників через Facebook.

Юрченко звернувся в Генпрокуратуру із заявою про побиття його Леросом

За його словами, інформацію про скоєне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Що стосується визначення тяжкості завданих ушкоджень при побитті, їх визначать судмедексперти та слідство.

На думку потерпілого, як тільки щодо Лероса буде винесено рішення суду, його повинні відразу ж позбавити мандата.

Крім того, Юрченко впевнений, що ті нардепи, які свого часу проголосували за виключення Лероса з партії, вважають, що той не гідний мати звання народного обранця.

Також, Юрченко пропонує Леросу спробувати знайти собі штатну посаду в НАБУ, називаючи відомство "непорядною структурою" — адже саме воно порушило кримінальну справу стосовно Юрченко, підозрюючи його в корупції. Хоча політик свою провину не визнає, вважаючи справу сфабрикованою.

"Був позаштатним агентом НАБУ, якщо після реадмісії його візьмуть на роботу в "антикорупційний" орган — стане штатним. Але такі "кадри" ганьблять навіть саму непорядну структуру!", — написав Юрченко.

Нагадаємо, 5 листопада приблизно о пів на дванадцяту дня в стінах Верховної Ради розгорілася сутичка, а потім і бійка між чинним депутатом від "Слуги народу" Олександром Юрченком та безпартійним Гео Леросом.

Повідомляється, що між депутатами зав'язалася словесна перепалка перед будівлею Верховної Ради України. Потім в коридорі Ради нардеп Лерос напав на колегу, поваливши того на підлогу, і побив ногами. Юрченко викликав правоохоронців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини