Головна Новини Політика Скандали.Політика «Слуги» зареєстрували законопроект про позбавлення КСУ бюджетного фінансування
commentss НОВИНИ Всі новини

«Слуги» зареєстрували законопроект про позбавлення КСУ бюджетного фінансування

За словами Янченко, невикористані Конституційним судом 109 млн грн, вона запропонувала направити "на більш соціально-корисні потреби, наприклад субвенцію навчальним закладам на лінії розмежування"

2 листопада 2020, 16:41
Поділіться публікацією:

Нардеп від фракції "Слуга народу", а за сумісництвом заступник голови парламентського комітету з питань антикорупційної політики Галина Янченко зареєструвала у Верховній Раді законопроект про позбавлення Конституційного суду бюджетного фінансування, про що і повідомила в своєму акаунті в Facebook.

«Слуги» зареєстрували законопроект про позбавлення КСУ бюджетного фінансування

"Зареєструвала законопроект про зміни до держбюджету і позбавлення КСУ бюджетного фінансування до оновлення цього державного органу. Я особисто вважаю, що ми не повинні за рахунок платників податків містити орган, який систематично зносить антикорупційне законодавство і руйнує репутацію України в очах усього цивілізованого світу", — написала нардеп.

Пост активно почали коментувати підписники Янченко. Деякі підтримують ініціативу "зелених", інші рекомендують Янченко звернутися до законодавства, вважаючи такі дії незаконними. Ось найцікавіші з коментарів.

"Давайте переформатуймо і перезавантажте всі гілки влади!!! Наскільки буде ефективно — невідомо, але відчуваю, буде весело!"

початку варто внести зміни в закон про КСУ або взагалі скасувати його, щоб уникнути подальших катастрофічних рішень. Причому це треба робити терміново, одним днем."

"Позбавлення оплати праці продажних суддів аж ніяк не змусить піти. Просто "таксу"піднімуть. Таким чином Ви позбавляєте добропорядних суддів можливості залишиться".

Раніше "Коментарі" писали про те, що протистояння Зеленського і КСУ набирає обертів.
















Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини