Головна Новини Політика президент Зеленський відповів на петицію про його відставку
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів на петицію про його відставку

Президент України у відставку не збирається

21 вересня 2020, 15:22 comments2202
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський не збирається йти у відставку після несвоєчасного інформування НАЗК про зміну в майновому стані. Навіть попри те, що петиція про це рішення набрала 25 тисяч голосів. Про це повідомляє офіційний сайт Офісу президента, відповідаючи на петицію.

Зеленський відповів на петицію про його відставку

"Що стосується порушення, яке, на думку автора петиції, є підставою для оголошення мною відставки з поста президента України, то воно полягає в несвоєчасному інформуванні Національного агентства з питань запобігання корупції про зміни в майновому стані моєї сім'ї, сталося в результаті помилки і не пов'язане з корисливими мотивами ", — пояснив Зеленський.

Він підкреслив, що відразу після виявлення зазначеної помилки вона була публічно визнана і виправлена, а її наслідки не завдали шкоди інтересам громадян або держави.

"З огляду на викладене повідомляю, що прийняття будь-яких рішень відповідно до зазначеної петиції не планується", — додав президент.

Зеленський також запевнив, що його обіцянка покинути пост президента в разі свідомого порушення закону залишається в силі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Зеленський пообіцяв судити по всій строгості "слугу народу", якого підозрюють в хабарництві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини