Головна Новини Політика президент У Зеленського прокоментували стосунки з Мендель і переїзд його сім'ї в Конча-Заспу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували стосунки з Мендель і переїзд його сім'ї в Конча-Заспу

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів про стосунки Володимира Зеленського з дружиною Оленою і дії Юлії Мендель

4 серпня 2020, 10:40 comments1905
Поділіться публікацією:

В Офісі президента прокоментували чергові чутки про нібито стосунки Володимира Зеленського зі своїм прес-секретарем Юлією Мендель, підігріті переїздом сім'ї президента на дачу в Конча-Заспу. Антикризовий радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю для "Страни" заявив, що дана подія ніяк не пов'язана з проблемами в сім'ї Зеленських.

У Зеленського прокоментували стосунки з Мендель і переїзд його сім'ї в Конча-Заспу

"Олена Володимирівна і Володимир Олександрович разом, у них дуже теплі стосунки. І всі ці чутки про те, що (Мендель, — ред.) нібито вагітна від Зеленського, — це феєричний ідіотизм", — заявив Подоляк.

Радник глави ОП прокоментував і дії самої Мендель, яка записала відеозвернення у відповідь на чутки про вагітність. Подоляк запевняє, що прес-секретар "довго терпіла" і мала повне право відповісти на образи.

Нагадаємо, в Мережі стали з'являтися повідомлення про нібито вагітність прес-секретаря президента Юлії Мендель від свого керівника Володимира Зеленського. Мендель відреагувала на чутки, заявивши, що за кожним фейком стоїть реальна людина. Відеозвернення вона розмістила у своєму Instagram-акаунті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини