Головна Новини Політика вибори Тищенко знову зібрався в мери: яке місто вибрав
commentss НОВИНИ Всі новини

Тищенко знову зібрався в мери: яке місто вибрав

Нардеп Микола Тищенко, який програв праймеріз "Слуги народу", знову заявив про свої мерські амбіції

20 липня 2020, 07:54 comments2062
Поділіться публікацією:

Микола Тищенко після поразки на праймеріз в Києві, де перемогу здобула Ірина Верещук, знову вирішив спробувати свої сили в мерських перегонах. Народний депутат зі "Слуги народу" заявив виданню "Рубрика",  що не проти позмагатися за місце мера Одеси. Але остаточне рішення, чи стане він одним з кандидатів, буде схвалювати президент Володимир Зеленський.

Тищенко знову зібрався в мери: яке місто вибрав

Фото: Facebook/Прес-служба "Слуги народу"

Спроба Тищенко стати єдиним кандидатом "слуг" у Києві не увінчалася успіхом. Програвши партійні праймеріз, від ідеї балотуватися в мери столиці він відмовився. А ось своєї участі у виборах в Одесі нардеп не виключає.

"Це моє друге улюблене місто. Тут на Молдаванці жила моя прабабуся", — зізнався Тищенко.

Однак і цього разу він вирішив не займатися самодіяльністю. Прізвище депутата з'явиться в списку кандидатів лише в тому випадку, якщо так вирішить команда "Слуги народу" і особисто Володимир Зеленський. Тищенко запевняє, що буде працювати там, де це буде максимально необхідно для політичної сили президента.

"Про нові креативні ідеї та стратегії Володимира Олександровича я поки що не знаю. Але він же президент, значить йому видніше. Якщо буде рішення про те, що я їду в Одесу, буду працювати там. Стадіон, так стадіон", — сказав нардеп.

До речі, на партійних праймеріз в Києві Ірина Верещук змогла обійти не тільки Миколу Тищенка, але й інших своїх колег по фракції: Олександра Дубінського, Олександра Качуру та Дмитра Гуріна. Також "Коментарі" писали про те, що по завершенню праймеріз президент Володимир Зеленський кинув виклик Верещук і її майбутньому конкуренту на виборах — нинішньому мерові столиці Віталію Кличку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини