Головна Новини Політика вибори Ірина Верещук оцінила шанси Слуги народу на місцевих виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Верещук оцінила шанси Слуги народу на місцевих виборах

Від поразки на виборах "Слугу народу" може врятувати чесність, - Верещук

11 серпня 2020, 03:29 comments1105
Поділіться публікацією:

Народний депутат і кандидат від "Слуги народу" на виборах мера Києва Ірина Верещук, оцінила, на скільки високі шанси партії президента на перемогу на місцевих виборах. Вона визнає, що рейтинги і підтримка політичної сили падають, але повернути довіру виборців, упевнена, ще можна. Про це розповіла в ефірі телеканалу "Україна 24".

Ірина Верещук оцінила шанси Слуги народу на місцевих виборах

Ірина Верещук

За рік при владі "Слуга народу" втратила частину своїх виборців. Але повернути їх, хоча б частково, можна, стверджує Верещук.

"До людей нам потрібно йти з чесної риторикою і не обіцяти нічого з того, що ми зробити не зможемо. Замість цього, слід обіцяти якісь лаконічні, предметні речі. Ніяких гігантських проектів і "гіперлупів" бути не повинно", — зазначила народний депутат.

Політик каже, що ця виборча кампанія стане тестом на зрілість для "Слуги народу" після президентських виборів і дострокових парламентських.

"Тоді все відбулося швидко, на емоціях, на одній хвилі. Зараз трохи ми йдемо на спад. Це об'єктивно і пов'язано з певними обставинами, якимись нашими помилками, інформаційними атаками. Плюс ще зовнішні обставини — коронавірус і коронакриза. Ми ще й гадки не маємо, що буде в жовтні", — додала Ірина Верещук.

Нагадаємо, вибори мерів і депутатів до місцевих рад мають відбутися 25 жовтня. Як писали "Коментарі" раніше голосування можуть скасувати в деяких районах Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини