Головна Новини Політика внутрішня політика Стефанчук переконаний, що "корабельна сосна" стала гарним уроком для Корнієнка та Арахамії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стефанчук переконаний, що "корабельна сосна" стала гарним уроком для Корнієнка та Арахамії

Заступник голови фракції "Слуга народу" Руслан Стефанчук закликав не засуджувати нардепів Давіда Арахамію і Олександра Корнієнка за непристойні висловлювання на адресу своєї колеги Ірини Аллахвердієвої

28 червня 2020, 23:47 comments1590
Поділіться публікацією:

Заступник голови фракції "Слуга народу" і віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук прокоментував скандал з колегами Давідом Арахамією  і Олександром Корнієнко, які  непристойно обговорювали Ірину Хабібу, позначивши, що обидва політика насправді дуже порядні люди і для них цей інцидент став хорошим уроком. Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

Стефанчук переконаний, що "корабельна сосна" стала гарним уроком для Корнієнка та Арахамії

При цьому Стефанчук відразу нагадав, що Корнієнко негайно вибачився за ці вирази.

"І, знаєте, не без гріха, нехай кине камінь. Але важливо не те, що ти не повинен робити помилок, ти повинен робити висновки зі своїх помилок. Я дуже глибоко переконаний, що і Давід, і Олександр зроблять висновки з своїх помилок", — переконаний віце-спікер.

Проте ж Стефанчук додав, що особисто не схвалює подібні висловлювання на адресу жінок і вважає їх доречними виключно в лазнях, де збирається суто чоловіча компанія.

"Я не схвалюю цього. Я про це говорив і Олександру. Просто набуло розголосу спілкування, яке припустимо між чоловіками лише десь у лазні, де можна поспілкуватися, поговорити про все", — підсумував парламентарій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти вивели головні тези з скандалу в "Слуги народу", де Олександр Корнієнко не тільки обговорював жіночий підлогу в непристойних виразах, але й приплів президента Володимира Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини