Головна Новини Політика внутрішня політика "Проституція була, є і буде": Третьякова виступила за легалізацію "найдавнішої професії"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Проституція була, є і буде": Третьякова виступила за легалізацію "найдавнішої професії"

Нардеп "Слуга народу" Галина Третьякова впевнена, що "всі професії потрібні, всі професії важливі"

19 липня 2020, 21:22 comments2748
Поділіться публікацією:

Голова комітету з соціального захисту при Верховній Раді, член фракції "Слуга народу" Галина Третьякова заявила, що в Україні необхідно вивести з тіні платні сексуальні послуги і розглянути можливості для ЛГБТ-спільноти на рівні держави. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "Громадське".

"Проституція була, є і буде": Третьякова виступила за легалізацію "найдавнішої професії"

Так, за словами Третьякової, проституція невикорінна як вид послуг і проблема держави в тому, що весь дохід від попиту обходить державну казну на захист і соцзабезпечення її працівників.

"Це одна з найстаріших, як кажуть, професій... Вона є, була і буде. А ті, хто її організовують, так звані сутенери, працюють і отримують прибуток в "чорної" частини спектру економіки", — зазначила політик.

При цьому Третьякова зазначила, що легалізація та висвітлення цієї галузі послуг знизить відсоток морального приниження жінок, які з тих чи інших причин вибирають таке ремесло, а також ймовірність работоргівлі.

Крім того, нардеп від "Слуги народу" додала, що монобільшість обговорює ЛГБТ-прайди, які стають в Україні все більш популярними і в майбутньому Сімейний кодекс буде переглянутий на користь легалізації одностатевих шлюбів.

"Я вважаю, що перед тим, як приймати або не приймати такі закони, потрібні дуже потужні громадські дискусії, а також потрібний матеріал, який би висвітлював у ЗМІ, що відбувається з цими людьми, скільки таких людей, у яких нетрадиційна орієнтація", — зазначила Третьякова, уточнивши, що це буде досить важкий шлях для всіх українців.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Галина Третьякова назвала зарплату нардепів недостатньою, щоб вони виконували свою роботу якісно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини