Головна Новини Політика Скандали.Політика ЗМІ: «Та він взагалі ніякої. Чистий, б**дь, лох ». Суддя - про Володимира Зеленського (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: «Та він взагалі ніякої. Чистий, б**дь, лох ». Суддя - про Володимира Зеленського (ВІДЕО)

Журналісти "Слідство.Інфо" опублікували записи нібито розмов київських суддів напередодні президентських виборів

4 листопада 2020, 10:50 comments3313
Поділіться публікацією:








Глава Окружного адмінсуду Києва Павло Вовк нібито негативно відгукувався про Володимир Зеленський, коли той був ще кандидатом в президенти. Про це повідомляють журналісти "Слідство.Інфо" у своєму новому розслідуванні.

ЗМІ: «Та він взагалі ніякої. Чистий, б**дь, лох ». Суддя - про Володимира Зеленського (ВІДЕО)

Журналісти опублікували аудіозаписи, на яких нібито судді Окружного адмінсуду Києва обговорюють інтерв'ю Зеленського перед виборами.

"Та він взагалі ніякої. Я вже кілька разів подивився його інтерв'ю. Чистий, б**дь, лох... Ну з точки зору жартів, напевно легко йому даються. А з точки зору міркування: Хто це сидить за столом і що вони від мене хочуть? Яка на. й економіка? Я н..уя не повинен", — говорить нібито суддя Вовк.

Журналісти далі відзначають, що після того, як стало ясно, що Зеленський перемагає на виборах президента, Вовк почав його підтримувати.

Зокрема, судді ОАСК знайшли справу про заборону серіалу Свати, який тоді так обурював Зеленського. За рік до того 95 квартал намагався оскаржити через ОАСК заборону, пов'язану зі скандальним російським актором Федором Добронравовим.


Як раніше повідомляли "Коментарі", Зеленський привітав Усика з перемогою текстом з семи слів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини