Головна Новини Політика Скандали.Політика Зеленський емоційно відповів другові-режисеру, який звинуватив президента в підтримці війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський емоційно відповів другові-режисеру, який звинуватив президента в підтримці війни

Президент порадив вірменам "частіше мити руки після контактів з відомою пропагандою"

3 листопада 2020, 10:33
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський досить емоційно відповів на звинувачення Саріка Андреасяна, російського кінорежисера вірменського походження. Напередодні той звернувся до президента України. Він звинуватив його в співучасті у війні в Нагірному Карабасі та загибелі там вірменських дітей. Незабаром на офіційних сторінках Зеленського в соцмережах з'явилася емоційна відповідь.

Зеленський емоційно відповів другові-режисеру, який звинуватив президента в підтримці війни

Володимир Зеленський і Сарік Андреасян. Фото: sarik_andreasyan/Instagram

Звернення до президента України і колишнього колеги по телецеху Сарік Андреасян опублікував в Instagram. Він відомий по роботі над фільмами "Мами", "Службовий роман. Наш час", "Пограбування по-американськи". Анреасян заявив, що Україна нібито продає в Азербайджан фосфорні бомби. І це в той час, коли в Нагірному Карабасі тривають бої між Азербайджаном і Вірменією.

Ці звинувачення Зеленський категорично відкидає. Він стверджує, що це фейк, народжений пропагандою.

"Сарік, я розумію, це і правда болить. Коли на власні очі бачиш, що таке справжня війна, стає моторошно. Ти готовий зробити все, щоб її не було в твоєму домі. Але не потрібно брати на себе функції носія чужих фейків. Чому бреше російська пропаганда, я розумію. Але тебе зрозуміти не можу. Україна не постачає нікому фосфорні бомби. Взагалі. І вже тим більше в ті місця, де зараз гаряче", — відповів Зеленський кінорежисерові.

Андреасян і Зеленський були друзями.

"Мені шкода, що людина, якій я відкрив свій дім, і який знає мене настільки добре, так легко повірила в чужу пропаганду. Можливо, варто було б запитати у мене особисто? У мене до тебе є питання, Сарік. Де ж ти був, коли в Україну прийшла війна і гинули наші діти? Умирали десятки українських громадян вірменського походження. Сказав ти щось проти агресії? Ні", — обурився президент.

Володимир Зеленський акцентував на тому, що Україна не підтримує жодного військового конфлікту і виступає проти агресії. А ось вірменам порадив "після контактів з відомої пропагандою частіше мити руки".

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що зараз відбувається в Нагірному Карабасі, і які висновки з цього повинна зробити Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини