Головна Новини Політика Скандали «Зачистку» ЗМІ від згадок про ДТП із Трухіним міг влаштувати "слуга" Арістов, — експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зачистку» ЗМІ від згадок про ДТП із Трухіним міг влаштувати "слуга" Арістов, — експерт

На думку Голобуцького, Юрій Арістов відчуває зростаючу конкуренцію з боку Олександра Трухіна

31 серпня 2021, 18:11
Поділіться публікацією:

"Зачистити" ЗМІ від згадок дорожньо-транспортної пригоди з нардепом від "Слуги народу" Олександром Трухін міг його колега по фракції Юрій Арістов. На думку блогера і політичного консультанта Олексія Голобуцького, це могло бути зроблено, щоб підставити політика, повідомляє видання "Хвиля".

«Зачистку» ЗМІ від згадок про ДТП із Трухіним міг влаштувати "слуга" Арістов, — експерт

Юрій Аристов міг підставити колегу Трухіна в ситуації з ДТП — експерт. Фото із відкритих джерел

"Кампанію з видалення у ЗМІ матеріалів про Трухіна замовив Арістов, щоб дискредитувати свого колегу по парламенту. Поінформовані джерела повідомляють, що Арістову, що є главою бюджетного комітету, сильно не подобається зросле вплив Трухіна, призначеного йому заступником. Він, мовляв, заважає керівнику вертіти комітетом так, як йому заманеться, простягаючи через нього рішення в своїх особистих інтересах", — написав на своїй Facebook-сторінці Голобуцький.

Експерт стверджує, що Арістов нібито готовий використовувати будь-який інфопривід, щоб роздути скандал навколо Трухіна.

"Такий привід підкинули ЗМІ, які повідомили про ДТП за участю Трухіна — той на в'їзді до Києва з Бориспільської траси 23 серпня врізався у автомобіль голови комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі, який протаранив ще одну машину. Спершу глава бюджетного комітету постарався зробити так, щоб цю новину опублікував максимум новинних сайтів. Але цього йому здалося мало, і для більшої розголосу він сам же замовив кампанію із видалення матеріалів", — зазначив Голобуцький.

Після цього журналісти і громадськість, котрі не побачили тут тонкої гри, підняли шум і звинуватили Трухіна в знятті матеріалів.

"Таким чином, провокація Арістова вдалася, він успішно підставив свого заступника, затаврувавши його вже не просто "винуватцем ДТП", а "борцем зі свободою слова", — резюмував Олексій Голобуцький.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини