Головна Новини Політика Скандали.Політика Янукович зробив заяву щодо подій на Майдані
commentss НОВИНИ Всі новини

Янукович зробив заяву щодо подій на Майдані

У зверненні екс-президент критикує постанову Верховної Ради, яка називає Революцію Гідності ключовим моментом у розбудові української державності

17 лютого 2021, 21:45 comments1730
Поділіться публікацією:

Адвокат четвертого екс-президента України опублікував у своєму Facebook звернення Віктора Януковича стосовно сьогоднішнього прийняття Верховною Радою постанови про "Шосту річницю Євромайдану та подій Революції Гідності".

Янукович зробив заяву щодо подій на Майдані

Янукович звернувся до українців. Фото: відкриті джерела

У заяві Янукович вчергове називає Революцію Гідності "збройним переворотом", а також пророкує, що затверджена нардепами постанова знову розколюватиме українське суспільство та ділитиме його на переможених та переможців.

"Що ж побудовано у країни за цей час? Державу, де більше половини населення живе за межою бідності, з якої у пошуках кращого життя закордон виїхали більше 10 млн громадян, де люди не відчувають себе у безпеці, де царює беззаконня, де за інакомислення переслідують та вбивають, а злочинці розгулюють на волі або навіть при владі", — пише екс-президент.

За словами Януковича, про національну свободу не можна навіть говорити, адже владі свої умови диктують іноземці.

"Українці, які були не згодні з подіями 2014 року залишаються чужими у своїй країні. Досі радикали мають монополію на правду та нав'язують свою версію сучасної історії України. Уславлення вбивць та злочинців, показові судові процеси над незгодними продовжують бути нормою життя", — значиться у зверненні.

Четвертий екс-президент стверджує, що більшість українців знає, що в анексії Криму та війні на Донбасі винен саме "Майдан, а точніше — його лідери: Турчинов, Яценюк, Порошенко та інші".

Знаково, що звернення Януковича написано російською мовою, і на початку він звертається до українців "дорогі співвітчизники".



Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада 296 голосами ухвалила постанову про шосту річницю Євромайдану та події Революції Гідності, які назвала ключовим моментом у розбудові України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

1

18 лютого 2021, 00:49

"Правдоруб", ты при выборе ника сделал слишком много ошибок в слове "долбоеб"

Правдоруб

17 лютого 2021, 21:56

Проблема Януковича была что он зажрался! Но лучше бы он был сейчас президентом Украины с теми ценами и курсом доллара! Чем этот геноцид против коренного населения Украины как сейчас который устроили Порошенко, Яценюк, Турчинов, Ахметов, Тигипко, а тепрь во всю продолжает Зеленский!!! У нас враги не только на границы но еще во всем парламенты, вместе с президентом и всеми олигархическими структурами!!!


Новини