Головна Новини Політика Скандали.Політика "Якщо доведеться просити політичного притулку": в окупованому Криму Олена Зеленська сплачує за комуналку
commentss НОВИНИ Всі новини

"Якщо доведеться просити політичного притулку": в окупованому Криму Олена Зеленська сплачує за комуналку

Цим фактом похвалився голова окупованого півострову Сергій Аксьонов, коментуючи запрошення Зеленського кримчанам повернутися додому

27 лютого 2021, 11:14
Поділіться публікацією:

Сергій Аксьонов — так званий голова окупованого Криму — в ефірі одного з російських телеканалів розповів про власність дружини президента України Олени Зеленської.

"Якщо доведеться просити політичного притулку": в окупованому Криму Олена Зеленська сплачує за комуналку

Будинок, в якому мешкають Зеленські в Криму. Фото: КримРеалії

За його словами, за квартиру, яка у Лівадії належить родині Зеленського, регулярно та справно сплачують усі рахунки за комунальні послуги.

"Дружина пана Зеленського і досі є власницею нерухомого майна на території Криму. Заборгованості за комунальні послуги вона не має. Виходить, що окупантам вони справно платять, активно та спокійно. Ніяких проблем, нічого не бентежить, вони тримають нерухомість на той випадок, якщо доведеться шукати у нас політичного притулку", — заявив Аксьонов.

Цю заяву так званий голова Криму зробив у відповідь на прохання ведучого прокоментувати звернення Зеленського до кримчан і запрошення повернутися додому.

Олена Зеленська і правда є власницею апартаментів у Ялті. Нерухомість розташована у елітному будинку під назвою "Імператор", неподалік Лівадійського палацу. Площа квартири складає 129,8 квадратів та була придбана у квітні 2013 року, ще до окупації півострову. Також за Оленою Зеленською значиться місце для паркінгу на 16 квадратних метри.

Згідно декларації, вартість цього майна складає приблизно 1,3 мільйони гривень.

Раніше у команді Зеленського повідомляли, що користуватися квартирою родина президента планує лише після остаточного повернення Криму назад в Україну.

Нагадаємо, вчора Володимир Зеленський записав звернення до українців щодо подій в Криму 7 років тому. "Коментарі" повідомляли, що він заявив, що Крим був серцем України, яке у неї вирвали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини