Головна Новини Політика Скандали.Політика "Всі жартували з шаленого принтера. А тепер почались шкурнячки": Василевська розкритикувала колег по фракції
commentss НОВИНИ Всі новини

"Всі жартували з шаленого принтера. А тепер почались шкурнячки": Василевська розкритикувала колег по фракції

Депутатка вважає, що її колеги хочуть перекреслити усе, за що вони боролися у перший рік своєї політичної діяльності

2 лютого 2021, 23:21
Поділіться публікацією:

Народна депутатка Ольга Василевська-Смаглюк зі "Слуги народу" у своєму Telegram-каналі розкритикувала дії своїх колег з антикорупційного комітету Верховної Ради через їхній законопроект, який пропонує внести зміни до Закону України №361 "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом".

"Всі жартували з шаленого принтера. А тепер почались шкурнячки": Василевська розкритикувала колег по фракції

Василевська критикує закон про відмивання коштів. Фото: открытые источники

Зміни передбачають встановлення часового обмеження для перебування осіб у статусі національного публічного діяча.

"То й що, спитаєте Ви? Я поясню. Коли ми прийняли 361 закон, ми сказали в ньому, що скільки б часу не минуло відтоді, як чиновник втратив свій статус чиновника, він має бути під постійним наглядом суб’єктів фінансового моніторингу. Тобто, ми зробили неможливою ситуацію, коли чиновник вкраде кошти, звільниться, позбавиться необхідності декларувати статки і піде витрачати вкрадене, не помічений державою", — пише Василевська.

Наразі Закон не встановлює термін перебування у статусі національного публічного діяча, тобто цей статус діє безстроково. За словами нардепки, у разі прийняття змін, буде зламаний єдиний наявний інструмент протидії ТОП-корупції.

"Коли у грудні 2019 року я годину за трибуною боролася за відхилення правок БЮТу та Європейської солідарності, я здогадувалася, що це не останнє моє протистояння з цією політичною силою. От чого я не могла уявити, так це того, що мине рік, і мені доведеться захищати цей закон вже від власної фракції", — обурюється народна депутатка.


Слова Народної депутатки щодо її боротьби з колегами по фракції не є випадковими, адже вона належить до так званого пулу "людей Коломойського" у "Слузі народу", куди належав і виключений вчора зі фракції нардеп Олександр Дубінський, який закликав своїх соратників не залишати фракції вслід за ним. Показово, що одразу після голосування за його виключення голова "Слуги Народу" Давид Арахамія повідомив, що "Дубінський атакував своїх же".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

olena alve

3 лютого 2021, 00:26

Щиро дякую ДОКТОРУ АЛАБІ за те, що змусив мого колишнього хлопця повернутися до мене. Я пишу це чудове свідчення про цю людину. Він виконав усі мої бажання. Ми з хлопцем зустрічаємось більше 3 років, і хоч у нас було стільки сварок, але ми ніколи не думали про розрив стосунків. Одного разу він зателефонував мені по телефону і сказав, що втомився від стосунків і не бачить, куди ми їдемо. Минали місяці, і мій хлопець більше не зв’язувався зі мною, і я більше не чула від нього, а його мобільний телефон був вимкнений. Я знала, що мені потрібно звернутися за допомогою через стільки любові, яку я мала до нього. Я зв’язався з цим чудовим заклинанням для магії, тому що ніколи раніше ні з ким не зв’язувався, і кажу вам, що після двох днів контакту мені зателефонував колишній хлопець і попросив побачити мене, а наступного ранку він носив на моєму пальці кільце. Я дуже рада, бо незабаром я стану заміжньою жінкою за допомогою цього чудового заклинання для магії, яке називається ДОКТОР АЛАБА. Я пообіцяв показати всім його роботи і, будь ласка, зв’яжіться з цим чоловіком, щоб він допоміг вам за адресою [email protected] або зв’яжіться з ним за допомогою WhatsApp: 2349071995123 .......


Новини