Головна Новини Політика Скандали.Політика "Вони як батальйони смерті": Ольга Шарій дала відкрите інтерв'ю європейському радіо
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вони як батальйони смерті": Ольга Шарій дала відкрите інтерв'ю європейському радіо

Іспанська радіостанція випустила передачу про загрози Анатолію Шарію

1 лютого 2021, 18:43 comments1318
Поділіться публікацією:








Анатолій і Ольга Шарій дали відкрите інтерв'ю іспанській радіостанції "ONDA CERO". Як повідомляє пресслужба "Партії Шарія", в цьому інтерв'ю Ольга Шарій розповіла про напади праворадикальних організацій і спроби переслідування прихильників політсили.

"Вони як батальйони смерті": Ольга Шарій дала відкрите інтерв'ю європейському радіо

Анатолій Шарій. Фото: Страна.Юа

"Ми написали заяву в поліцію після отримання погроз від цієї людини, він же офіційний блогер під патронажем ОП. Він приїхав сфотографувати мій будинок. Він опублікував інформацію про мого сина — його ім'я. Ніхто не знає нічого про мого сина, навіть його імені... проте він знає, тому що у мене були контакти з українським консульством тут, і тільки у них є ця інформація, — повідомила Ольга Шарій в ефірі "ONDA CERO". - Тепер ми чекаємо суд, на якому мають ухвалити запровадження цієї заборони на в'їзд до країн ЄС, адже у нас є справжні імена цих людей, які перебувають в Національному корпусі, в цій нацистської партії".

Крім того, ведучий радіостанції ONDA CERO озвучив в ефірі, що Ольга та Анатолій Шарій ініціювали розгляд з єдиною метою, і ця мета полягає в тому, щоб люди, які співпрацюють з ОП і праворадикальними організаціями, також отримали пряму заборону приїжджати до них.

В даному інтерв'ю також згадувалися декілька разів випадки переслідування Шарія і прихильників його партії праворадикальними угрупованнями. За словами подружжя, вони куруються владою. Глава Партії Шарія в ефірі радіостанції озвучила імена всіх замовників та виконавців нападів.

"Загрози надходять через Інтернет, але поліція вже встановила особистостей, і за наказом Європолу був заарештований чоловік на ім'я Олександр Золотухін. Його затримали за чотирма міжнародними ордерами за важкі злочини, — прокоментував в ефірі мову Ольги Шарій іспанський радіоведучий Карлос Кілес. — Це дуже серйозні злочини, справа була передана в Національний суд, тому одна з них вже була розслідувана поліцією. Але є інші люди, трохи пізніше ми назвемо їх імена, я вважаю це правильним".

Відзначимо, що в ефірі цієї радіостанції "Національний Корпус" неодноразово назвали нацистською організацією і порівняли з джихадистами.


Нагадаємо, дружина Шарія звинуватила Нацкорпус в замаху на вбивство чоловіка.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Слава

2 лютого 2021, 22:27

Испанская полиция работает.

Юрий

2 лютого 2021, 09:06

Пожелаем успеха испанской полиции.


Новини