Головна Новини Політика Скандали.Політика Війна на Донбасі та гроші за полонених: названо ціну та схему
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна на Донбасі та гроші за полонених: названо ціну та схему

Український генерал Сергій Кривонос розповів, як заробляють гроші під час війни на Донбасі на обміні полоненими, це підтвердив один з звільнених військових

11 червня 2021, 10:56
Поділіться публікацією:

Причетні до обміну полоненими на Донбасі з обидва боки від лінії зіткнення заробляють на цьому гроші, а схеми — набагато "брудніші", ніж на "плівках Медведчука". Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив ексзаступник секретаря Ради нацбезпеки та оборони (РНБО) України, генерал Сергій Кривонос.

Війна на Донбасі та гроші за полонених: названо ціну та схему

Іван Дєєв. Фото: скріншот відео ТК "1+1"

"Багато маніпуляцій й інсинуацій, які є в суспільстві, й безпосередньо, у цьому вузькому коридорі обміну, сьогодні звучали несильні речі. Насправді все значно брудніше, реально брудніше. У певних моментах люди, які знають інформацію, коли вони отримують її в повному обсязі, крім стиду перед тим, що це є в державі, на цьому заробляють гроші, й немалі гроші, як представники з цієї сторони, й з тієї сторони", — заявив Кривонос.

За його словами, родичі звільнених українських полонених можуть назвати суму коштів та хто вимагав від них гроші під час перемовин щодо обміну.

"Хто платив, бо деякі не платили. Івану також пропонували — його дружині: "Дай гроші — поміняємо". Але — нема. Я про нашу сторону говорю", — зазначив Кривонос.

Його слова у студії підтвердив колишній військовополонений Іван Дєєв.

"10 тисяч доларів — й протягом трьох днів я з’явлюся тут. Я казав, й не раз. Жінка — Люда постійно казала це, коли в СБУ ходила, вона ж казала за це", — сказав Дєєв.

Після слів колишнього військовополоненого Івана Дєєва телеведуча Наталя Мосійчук у прямому ефірі звернулася до керівника Служби безпеки України Івана Баканова з проханням відреагувати на такі заяви та розібратися, хто заробляє на таких схемах на підконтрольній Україні території.

Нагадаємо, в ефірі "1+1"стався скандал між народною депутаткою Іриною Геращенко та телеведучою Наталею Мосійчук щодо обміну військовополоненими за часів президентства Петра Порошенка та участі у цьому процесі Віктора Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини