Головна Новини Політика Скандали Вітольд Фокін потрапив у базу "Миротворця"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вітольд Фокін потрапив у базу "Миротворця"

Учасник переговорів у ТКГ Вітольд Фокін став "персоною нон гратта" через сумнівні висловлювання про Донбас

31 серпня 2020, 20:48 comments1692
Поділіться публікацією:

Учасник переговорів по мирному врегулюванню ситуації на Донбасі в складі Тристоронньої контактної групи Вітольд Фокін внесений в базу "миротворця", оскільки має нетрадиційну точку зору на збройну агресію Росії. Відповідне рішення опублікував сам "Миротворець".

Вітольд Фокін потрапив у базу "Миротворця"

Відповідно до даної інформації, Фокін названий провокатором, який намагається формалізувати присутність військових формувань і сепаратистів на території України, а також розглядає перспективи для особливого статусу Донбасу.

Як доказ "провини" політика, були використані уривки відеороликів з його інтерв'ю.

"Вітольд Фокін заперечує факт російської агресії, маніпулює суспільно значущою інформацією, бере участь в спробах легалізації російсько-терористичних формувань на окупованій частині Донбасу", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що перший президент України Леонід Кравчук довірив екс-прем'єру-міністру Вітольда Фокіна налагодження діалогу між жителями окупованого Донбасу і підконтрольною частини України.

"Спілкування та комунікація з людьми, які живуть на непідконтрольною території, і тими людьми, що змушені були залишити (окупований Донбас — ред) — налагодити між ними комунікацію. А якщо точно — координація зусиль тих людей, яких нам потрібно зрозуміти, і діяти в відповідно до цього розумінням ", — відповів Кравчук на питання про функції першого глави уряду в ТКГ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини