Головна Новини Політика Скандали.Політика Відверті фейки ОТЗЖ: на що пішли опозиційні політики напередодні виборів на Донбасі (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відверті фейки ОТЗЖ: на що пішли опозиційні політики напередодні виборів на Донбасі (відео)

19 жовтня 2020, 12:14
Поділіться публікацією:

Намагаючись завоювати симпатії виборців в Донецькій області, представники "Опозиційною платформи — За життя" вдаються не тільки до всього спектру маніпуляцій, а й організовують напади на власних партійців — з метою мобілізувати власний електорат. Про це пише "Обозреватель".

Відверті фейки ОТЗЖ: на що пішли опозиційні політики напередодні виборів на Донбасі (відео)

Новим витком розпалювання ворожнечі в і без того возмущенном суспільстві стали "театралізовані вистави", влаштовані представниками ОТЗЖ для свого електорату. Саме про них згадується в злитої партійної листуванні, йдеться в матеріалі. Мовляв, в партії не придумали нічого кращого, ніж виводити під суди, які розглядають згадані раніше позови про реєстрацію кандидатів від партії в мери міст, партійні пікети — і підсилати своїх же активістів, переодягнених у форму полку Азов, щоб ті нападали на однопартійців.

Так, 15 жовтня під будівлею Донецького окружного адміністративного суду, де розглядався позов громадянина Мацегори про зняття з реєстрації кандидата в мери Маріуполя Володимира Клименка, зібралися на пікет партійці ОТЗЖ. Туди ж прибули й "радикали" з прапорами "Азова" і "Правого сектора", які почали невеликі зіткнення з партійцями ОТЗЖ. Втім, продовжує ЗМІ, коли під будівлю суду прибули представники місцевого осередку партії "Національний корпус" — з'ясувалося, що люди з прапорами Азова і Правого сектора не мають ніякого відношення ні до цих підрозділам, ні до ветеранському середовищі в цілому.

"Після короткої і переконливою бесіди з реальними ветеранами полку" Азов "провокатори зізналися, що виконували роль" радикалів "за вказівкою партійних функціонерів ОТЗЖ. І що ж вони є членами партійних осередків цієї партії в інших містах ", — пише" Обозреватель ".

В "Нацкорпусе" переконані: причиною рішення нацькувати одних партійців на інших є не що інше, як бажання спровокувати скандал заради отримання політичних балів і безкоштовного передвиборного піару. Тим більше, що на відміну від попередніх тим, на цьому скандалі в ОТЗЖ не тільки не піаряться — а зберігають з приводу звинувачень "Нацкорпуса" глухе мовчання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини