Головна Новини Політика Скандали.Політика Відома українська телеведуча: Процес у справі Медведчука покаже владі, що політика — не шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська телеведуча: Процес у справі Медведчука покаже владі, що політика — не шоу

На думку Єгорової, влада на чолі із Зеленським поводиться максимально непрофесійно

25 травня 2021, 14:40
Поділіться публікацією:

Українська влада лише погіршується із року в рік, і зараз ми спостерігаємо апогей цього процесу. Так про судовий процес над головою Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктором Медведчуком в ефірі телеканалу "112 Україна" висловилася актриса і телеведуча Сніжана Єгорова.

Відома українська телеведуча: Процес у справі Медведчука покаже владі, що політика — не шоу

Телеведуча Сніжана Єгорова підтримала Медведчука. Фото із відкритих джерел

"Навіть деякі європейські політики дозволили собі заявити про те, що Україна перетворюється на зоопарк", — поміж іншого зазначила Єгорова.

На думку телеведучої, за 30 років незалежності Україна фактично втратила багату спадщину, отриману від СРСР. Це нібито і заважає нашій державі стати однією із найрозвиненіших у всьому світі.

"Ламати — не будувати. Люди, які заточені на те, щоб тільки ламати, не є архітекторами. Для того, щоб щось побудувати, необхідно володіти іншим набором функцій і якостей", — сказала Сніжана Єгорова.

На її думку, нинішня українська влада під керівництвом Володимира Зеленського поводиться максимально непрофесійно у порівнянні зі своїми попередниками.

"Це призвело все до того, що у нас до влади пройшли найгірші з найгірших. Ми зараз спостерігаємо, що негативний відбір у владу досяг свого апогею", — підкреслила телеведуча.

За словами Єгорової, те, що шоу з політики робити не можна, покаже розвиток судового процесу у справі Віктора Медведчука.

"Процес над Віктором Медведчуком навчить нашу владу, що політика — не шоу. Політика — взаємовідносини між людьми, державами. Вона ґрунтується на домовленостях. Україна за 30 років продемонструвала, що вона не в змозі брати на себе якісь зобов'язання і виконувати домовленості", — резюмувала відома телеведуча.

Нагадаємо, Офіс генерального прокурора пред'явив голові Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктору Медведчуку підозру в державній зраді. Прокурори вимагали взяття його під варту, адвокатам вдалося це оскаржити, і суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Коментуючи висунуті звинувачення, парламентарій зазначив, що політичний тиск і кримінальне переслідування, здійснювані чинною владою через правоохоронну систему, спрямовані на знищення опозиції як політичної сили, здатної скласти конкуренцію президентської партії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини