Головна Новини Політика Скандали.Політика Ветерани та волонтери АТО протестують проти проросійського проекту
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветерани та волонтери АТО протестують проти проросійського проекту

Протестувальники вважають заповідник на озері Вирлиця проросійським проєктом

15 вересня 2021, 21:10 comments1888
Поділіться публікацією:








15 під будівлею Київради відбулася потужна акція ветеранів та волонтерів АТО. Активісти вимагали від столичної влади запобігти мережі ФСБ, яку створює у Києві Олексій Гриценко, котрий скрізь представляється "радником мера з питань екології". Про це повідомляє УНН.

Ветерани та волонтери АТО протестують проти проросійського проекту

Ветерани та волонтери АТО протестують проти створення заповідника, фото УНН

Протестуючі підкреслили, що під виглядом боротьби за екологію, група Гриценка та його поплічниці офіційної безробітної "екоактивістки" Анастасії Гмирянської разом з деякими депутатами Київради планують отримати кошти громадського бюджету Києва для власних потреб. Також вони почали масштабну кампанію з дискредитації ветеранів та волонтерів АТО.

"Гриценко зі своєю компанією створюють та поширюють фальшиві ролики, в яких показані начебто п'яні ветерани. Потім ці відео показують на російському телебаченні та розповідають, що український воїн – це алкоголік, бомж та наркоман. Гриценко, Гмирянська та їхні поплічники не є громадою Дарниці, вони – агенти впливу ФСБ Росії. Тому ми передали меру Віталію Кличку заяву про усунення Гриценка з посади радника.

Ми персонально донесемо до кожного депутата Київради, що ніякого заповідника на захаращеній території біля озера Вирлиця бути не може. Цей смітник, разом з заводом Енергія та смердючою Дарницькою ТЕЦ на 90% забруднюють повітря району. Ось – поле для дій екологів. А те, що десяток проплачених активістів останні три місяці бігають по Дарниці та Київраді, вкладаючи депутатам у вуха про якийсь міфічний заповідник на смітнику – повна нісенітниця! У Києві достатньо зелених паркових зон, які не мають ніяких статусів "заповідників". Молоді недосвідчені депутати "ведуться" на модні "екофішки", витрачаючи свій час на "гру в екологію". Схаменіться, та припиніть розкидатися бюджетними коштами", – зазначив ветеран АТО з позивним "Історик".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

16 вересня 2021, 06:28

Какая вера этим "ветеранам", когда есть и старые и новые кадры аватаров в АТО. Как они в по ямам, клеткам, контейнерам сидят по указанию командиров за пьянку, наркоманию, токсикоманию. Кадры как эти невменяшки друг в друга и сами в себя стреляют и выпиливаются. Кадры издевательств над местным населением и пыток пленных. Уголовные дела по убийствам, грабежам, ихнасилованиям местного населения. Все эти "ветераны" - сброд бандитов, бомжей и асоциальных элементов.

ККК

16 вересня 2021, 02:09

Всех этих ублюдков волонтеров вместе с бандерлогами разогнать силой. Да так, чтобы твари из больницы месяца три не вылазили, а до какого ублюдка не дойдет, закрыть лет на 10


Новини