Головна Новини Політика Скандали.Політика «Вашій делегації місце в кімнаті бруду»: український нардеп в ПАРЄ посперечався з російськими журналістами
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вашій делегації місце в кімнаті бруду»: український нардеп в ПАРЄ посперечався з російськими журналістами

На спробу представників російського ТБ-каналу його виправити, нардеп повторно назвав їх пропагандистами замість журналістів

25 січня 2021, 15:20 comments1212
Поділіться публікацією:

Досить яскравим вийшло спілкування народного депутата, члена української делегації в ПАРЄ Олександра Гончаренка та представників російського телеканалу "Росія-1" в кулуарах Асамблеї в перервах між засіданнями 25 січня. Колоритним відео розмови нардеп поділився у своєму Telegram-каналі.

«Вашій делегації місце в кімнаті бруду»: український нардеп в ПАРЄ посперечався з російськими журналістами

Нардеп розкритикував і журналістів, і політиків РФ. Скрін із відео Олексія Гончаренка

Гончаренко нещадно розкритикував як самих журналістів, так і делегацію російських політиків в Парламентській асамблеї ради Європи. На питання медійників про плани на сьогоднішнє засідання нардеп відповів досить гостро, зазначивши, що є одним з ініціаторів питання про позбавлення російської делегації прав в ПАРЄ.

"Вашої делегації з Толстим, Слуцьким місце в кімнаті бруду в палаці Путіна в Геленджику. Це місце для них. Ось там і на жердині треба виступати перед Путіним. На жаль, вони виступають тут. Але це недовго", — чітко окреслив свою позицію політик.

Також Олексій Гончаренко звернув увагу журналістів на те, як вони підносять новини й про що взагалі розповідають. Разом із цим нардеп "підкинув" їм кілька тем, які, на його думку, слід розповісти російським телеглядачам.

"Про справу Навального, про права людини в Криму, про те, що сьогодні весь світ в жаху від того, що ви робите, про палац Путіна..." — підкреслив нардеп.

При цьому всім Олексій Гончаренко впевнений, що його коментар не потрапить в сюжет телеканалу, адже його слова не підходять політиці цього ЗМІ.

Тим часом як уже повідомляли "Коментарі", в ПАРЄ оскаржили повноваження російської делегації. Пропозицію української сторони підтримали ще 38 парламентаріїв. Остаточні дебати на цю тему повинні відбутися у четвер, 28 січня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини