Головна Новини Політика Скандали.Політика В окупованому Криму судили Мустафу Джемілєва
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Криму судили Мустафу Джемілєва

Сам лідер кримськотатарського народу на засіданні не був присутній

9 липня 2020, 21:29 comments1655
Поділіться публікацією:

У Вірменському міському суді відбулося попереднє засідання у справі лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

В окупованому Криму судили Мустафу Джемілєва

Адвокат Джемілєва Микола Полозов заявив шість клопотань, з яких суддя задовольнила лише одну, та й то частково.

"Сьогодні ми заявили шість клопотань. Це — виняток матеріалів справи українською мовою; клопотання про витребування доказів, знаряддя злочину по справі зберігання та недбалого поводження зі зброєю; клопотання про виключення неприпустимого доказу, а саме карти Криму з зазначенням меж Російської Федерації; клопотання про витребування документа ФСБ, що забороняє в'їзд Мустафі Джемілєву на територію Криму; клопотання про припинення справи. По суті з даного списку задовольнили лише один. Ми побачили документ, який дійсно забороняє моєму підзахисному перебувати на території Криму", — повідомив Полозов.

Нагадаємо, Слідчий комітет Російської Федерації в Криму 13 квітня пред'явила Джемілєву звинувачення за трьома статтями КК.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що посольство США в Україні назвало фарсом кримінальні звинувачення проти лідера кримсько-татарського народу Мустафи Джемілєва, закликавши Російську Федерацію припинити незаконну окупацію Криму і звільнити всіх політичних в'язнів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини